Stiri despre manipulare

  242 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Viitorul Republicii Moldova, la mâna justiţiei aservite intereselor lui Vladimir Plahotniuc?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viitorul Republicii Moldova, la mâna justiţiei aservite intereselor lui Vladimir Plahotniuc?

  Decizia justiţiei moldovene de a invalida alegerile pentru primăria Chişinăului şi, implicit, mandatul candidatului PPDA-PAS, Andrei Năstase, ridică multe semne de întrebare cu privire la viitorul european al Republicii Moldova şi anulează firavul stat de drept moldav, construit în ultimii nouă ani de la debarcarea regimului comunist al lui Vladimir Voronin.

 • De ce tac românii care tac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce tac românii care tac

  Sunt totuşi foarte mulţi care ignoră un lucru fundamental: puterea unui partid politic constă, realmente, în numărul de susţinători ai acelui partid, cu tot ce înseamnă acesta. Toate celelalte reprezintă pârghii de exercitare a puterii politice.

 • Dacian Cioloş şi cântatul după ureche fără note
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacian Cioloş şi cântatul după ureche fără note

  Pentru puţini cetăţeni „aut Cioloş, aut nihil“ este axiomă. În jurul său este adevăr, morală şi curăţenie a sufletului, viţelul de aur al celor care-l consideră un simbol politic nealterat.

 • Totul e captiv pe frontul de Est
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Totul e captiv pe frontul de Est

  Moscova a renunţat la tancuri şi foloseşte manipularea şi corupţia pentru a-şi transforma foştii sateliţi în zone neguvernabile.

 • Mitingul PSD şi uriaşa lui manipulare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitingul PSD şi uriaşa lui manipulare

  Desfăşurat în acelaşi timp cu finala de la Roland Garros (felicitări, Simona Halep!) şi cu marşul minorităţilor sexuale, mitingul organizat de PSD a demonstrat nivelul periculos de scăzut la care se află (firava) democraţie românească.

 • Falsul expert occidental - instrumentul propagandei ruse
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Falsul expert occidental - instrumentul propagandei ruse

  Pe 21 mai 2018, Comisia pentru Afaceri Externe a Parlamentului Britanic a publicat un raport numit ,,Aurul Moscovei: corupţia rusească în Marea Britanie”, ce reprezintă un document în cadrul căruia, deputaţii britanici au declarat că persoane ce au legătură cu Kremlinul, au depozitat şi spălat bani în Londra ca parte a unei strategii ruse ce urmăreşte subminarea  sistemului bazat pe reguli globale.

 • Trăsăturile care-i fac pe români vulnerabili la manipulare. Metode practice de a rezista contaminării psihologice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trăsăturile care-i fac pe români vulnerabili la manipulare. Metode practice de a rezista contaminării psihologice

  Activitatea noastră online poate fi folosită pentru a prezice comportamentul nostru viitor şi pentru a ne manipula, susţine Daniel David, autorul „Psihologiei poporului român”. Psihologul analizează trăsăturile poporului român care ne fac vulnerabili la manipulare şi explică metode practice de a ne apăra de contaminarea psihologică.

 • Gheorghe Piperea vrea să dea în judecată Facebook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gheorghe Piperea vrea să dea în judecată Facebook

  Avocatul Gheorghe Piperea scrie azi pe pagina sa de Facebook că va da în judecată site-ul pentru a cere despăgubiri pentru toate datele şi valorile pe care le-a utilizat fără permisiunea sa. „Facebook şi-a trădat conceptul iniţial, de democratizare a informaţiei şi a comunicării între oameni”, scrie Piperea.

 • Rusia şi „căştile albe“ ale... dezinformării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rusia şi „căştile albe“ ale... dezinformării

  Pe data de 3 mai, Căştile Albe, respectiv grupul de Apărare Civilă Siriană alcătuit din aproximativ 3000 de voluntari, anunţa că Departamentul de Stat al SUA suspendă finanţarea acordată activităţii desfăşurate de aceştia, enunţând că, pentru moment, realizează o revizuire a sprijinului financiar.

 • Presa românească ieri şi azi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Presa românească ieri şi azi

  În 1937, în revista Vremea, Constantin Noica a publicat un articol despre gazetăria epocii, reluat, ulterior, în Eseuri de Duminică. Articolul dovedeşte că presa noastră era, încă de atunci, „eternă şi fascinantă“.

 • Cum a încercat Cambridge Analytica să-l recruteze pe consultantul britanic ce urma să se ocupe de campania PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a încercat Cambridge Analytica să-l recruteze pe consultantul britanic ce urma să se ocupe de campania PSD

  Consultantul britanic Rupert Wolfe-Murray, care a afirmat recent că a fost contactat de compania britanică de consultanţă Cambridge Analytica înaintea alegerilor parlamentare din România din 2016 pentru a lucra pentru Partidul Social Democrat, a relatat pe larg într-un material publicat pe platforma emerging-europe.com cum a fost abordat şi din ce raţiuni a refuzat oferta.

 • Percheziţii de amploare la sedii ale BMW din Germania şi Austria. Producătorul, acuzat că a pus softurile pe 11.400 maşini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Percheziţii de amploare la sedii ale BMW din Germania şi Austria. Producătorul, acuzat că a pus softurile pe 11.400 maşini

  Procurorii germani au descins marţi la sedii ale BMW din Germania şi Austria, într-un dosar în care producătorul auto este acuzat de manipularea emisiilor. BMW a confirmat aceste percheziţii precizând că procurorii au fost interesaţi de existenţa unor programe software “integrate în mod eronat” în aproximativ 11.400 de exemplare BMW seria 7 şi BMW M550 echipate cu motoare diesel

 • O demonstraţie de forţă eşuată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O demonstraţie de forţă eşuată

  În cursul zilei de vineri Consiliul Superior al Magistraturii a transmis instituţiilor abilitate- Preşedinţia şi Ministerul Justiţiei- motivarea punctului său de vedere în ceea ce priveşte înlăturarea din funcţie a procurorului şef al DNA, d-na Laura Codruţa Kövesi. E vorba despre decizia 52/27 februarie 2018.

 • România este în topul UE, dar nu interesează pe nimeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România este în topul UE, dar nu interesează pe nimeni

  Premiera citeşte după foaie la Guvern. Sunt vreo 13 judeţe inundate. Se ocupă. Ura şi la nuntă! Avem o primă doamnă în aşteptare! Ce cadou să-i facem? Dar lui Şefu' ce să-i dăm să-l satisfacă? Aoleu, cu ce ne îmbrăcăm, că doar nu o să ne ducem ca nişte ţoape? Vin la nuntă şi românii de vază din Madagascar, Costa Rica? Măcar din Serbia să vină, că-i mai aproape de noi!