Stiri despre manipulare

  255 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Minciuna în politică: limite şi proporţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minciuna în politică: limite şi proporţii

  Aţi fost minţiti astăzi? Dacă răspunsul este afirmativ, urmează întrebarea normală: cine v-a minţit? O televiziune? Un politician? Colegii de la birou? Vânzătorii din magazine? Răspunsul poate fi afirmativ la toate aceste întrebări într-o singură zi. Dar mai apare o întrebare: chiar aţi fost minţiţi, sau această idee e doar în mintea dvs? Mai cinic: aţi fost minţiţi, dar nu v-aţi dat seama?

 • Vulnerabilizarea României: mic ghid de lucru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vulnerabilizarea României: mic ghid de lucru

  Distrugerea fizică a unei ţări, dispariţia ei de pe hartă sau amputarea ei teritorială nu sunt decât rezultatele ultime ale unui eventual scenariu de conflict.

 • România sub Imperiul Minciunii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România sub Imperiul Minciunii

  România a intrat în ultimele zile sub spectrul minciunii totale şi dezinformării ca politică de stat. Manipulării practicate de canalele media ale partidului i-au venit în ajutor cele lansate în spaţiul public de instituţii fundamentale ale statului român.

 • Tristeţi simulate, lacrimi de crocodil şi dezinformare
cât încape
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tristeţi simulate, lacrimi de crocodil şi dezinformare cât încape

  Duminică seară, la o oră de vârf, şi-a făcut apariţia pe ecranele tuturor televiziunilor insa pe nume Carmen Dan. Care mai ocupă încă funcţia de ministru de Interne în cel mai prost, mai semidoct, mai dispreţuitor la adresa românilor şi a ţării guvern care a condus România de la 1 decembrie 1918 încoace. Probabil singura realizare autentică a coaliţiei PSD-ALDE în anul Centenarului. Ridicarea prostiei la rang de regulă de viaţă.

 • USR: Jandarmeria a intrat într-o spirală a minciunilor PSD menită să destabilizeze statul. Facem apel să oprească dezinformarea şi manipularea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  USR: Jandarmeria a intrat într-o spirală a minciunilor PSD menită să destabilizeze statul. Facem apel să oprească dezinformarea şi manipularea

  USR face apel către Jandarmeria Română „să oprească dezinformarea şi manipularea cetăţenilor”. Unul dintre exemplele oferite în acest sens de formaţiunea politică constă în declaraţia purtătorului de cuvânt al instituţiei, Marius Militaru, potrivit căruia ordinul a fost semnat de Prefectul Capitalei la ora 23:11, iar coordonatorul operaţiunii jandarmilor Laurenţiu Cazan a precizat că ordinul a fost semnat de Prefect la ora 20:00.

 • Poftele baronului de Vrancea şi manipularea istoriei
României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poftele baronului de Vrancea şi manipularea istoriei României

  I s-a făcut o poftă teribilă baronului pesedist Marian Oprişan de a se vedea pe sine la televizor, şi nu oricum, nu doar în postură de preşedinte de Consiliu Judeţean, ci şi în acelea de orator şi de istoric, aşa că şi-a pus propriul pix la lucru.

 • Despre Legea Pumnului în gură. Sau despre cum ne lăsăm controlaţi de cei ce ne vor în peşteră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre Legea Pumnului în gură. Sau despre cum ne lăsăm controlaţi de cei ce ne vor în peşteră

  Zilele astea vorbim despre minciuna şi legea pumnului în gură. Despre dorinţa unora de a ne impune valorile lor minţind, manipulând şi folosind instituţiile statului pentru a-şi pune planul în acţiune. În ultimele zile, Poliţia, Academia Română, Biserica Ortodoxă şi cei care doresc sa tragă un pumn în gura democraţiei şi-au dat mâna pentru a ne arăta ce înseamnă sa trăieşti într-o ţară în care minciuna a devenit obişnuită.

 • De ce nu a scos doamna Dan din priză mai repede manipulările
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu a scos doamna Dan din priză mai repede manipulările

  La o săptămână de la incidentele din 10 august, Carmen Dan scoate din priză 10 manipulări - unele, naivităţi fără efect care au circulat pe reţelele sociale înainte, în timpul şi după miting. E perfect atunci când există autorităţi care combat zvonurile şi ştirile false, dar dacă le ţii o săptămână la dospit şi le laşi să circule cu bună ştiinţă înseamnă ori că până atunci nu te-au interesat, ori că nu ţi-ai îndeplinit rolul şi obligaţiile.

 • Eşecul unei manipulări de mari proporţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eşecul unei manipulări de mari proporţii

  Grozăvia săptămânii ce se încheie nu ar fi fost completă dacă ea nu ar fi adus cu sine şi scandaloasa revenire în spaţiul public a unei persoane care în orice ţară europeană, cu un puternic şi consolidat set de valori juridice, politice şi morale, ar fi dat demult socoteală pentru abominabilele ei fapte.

 • Viitorul Republicii Moldova, la mâna justiţiei aservite intereselor lui Vladimir Plahotniuc?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viitorul Republicii Moldova, la mâna justiţiei aservite intereselor lui Vladimir Plahotniuc?

  Decizia justiţiei moldovene de a invalida alegerile pentru primăria Chişinăului şi, implicit, mandatul candidatului PPDA-PAS, Andrei Năstase, ridică multe semne de întrebare cu privire la viitorul european al Republicii Moldova şi anulează firavul stat de drept moldav, construit în ultimii nouă ani de la debarcarea regimului comunist al lui Vladimir Voronin.

 • De ce tac românii care tac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce tac românii care tac

  Sunt totuşi foarte mulţi care ignoră un lucru fundamental: puterea unui partid politic constă, realmente, în numărul de susţinători ai acelui partid, cu tot ce înseamnă acesta. Toate celelalte reprezintă pârghii de exercitare a puterii politice.

 • Dacian Cioloş şi cântatul după ureche fără note
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacian Cioloş şi cântatul după ureche fără note

  Pentru puţini cetăţeni „aut Cioloş, aut nihil“ este axiomă. În jurul său este adevăr, morală şi curăţenie a sufletului, viţelul de aur al celor care-l consideră un simbol politic nealterat.