Stiri despre lege

  1750 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Campioni europeni la schimbat antrenori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campioni europeni la schimbat antrenori

  Cu 15 tehnicieni înlocuiţi în sezonul actual suntem lideri în Europa. Mircea Rădulescu propune o nouă lege: maximum doi antrenori pe an la un club. Preşedinţii din România sunt iuţi la mânie. E de ajuns ca echipa să nu câştige două‑trei meciuri la rând că imediat se ia în discuţie schimbarea antrenorului.

 • Plătim mai mulţi directori pe un post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plătim mai mulţi directori pe un post

   Proiectul legii privind Statutul funcţionarilor publici adoptat ieri de Camera Deputaţilor ar urma să facă ordine în instituţiile deconcentrate. Noua lege spune că rămân la conducere şefii numiţi de Emil Boc. În ţară există cazuri în care directorii demişi au obţinut în instanţă repunerea în funcţie.

 • Ţucălarii lui Michiduţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţucălarii lui Michiduţă

  Pleci la drum cu cele mai bune intenţii, iar la sfârşit te trezeşti în iad. Cu cine te făcuşi frate la mijlocul punţii?

 • Liber la avort de la vârsta de 16 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liber la avort de la vârsta de 16 ani

  Parlamentul Spaniei a ratificat miercuri controversata Lege a Avortului, conform căreia minorele care au împlinit vârsta de 16 ani pot opta pentru intervenţia chirurgicală fără a cere consimţământul părinţilor.

 • Admitere la liceu-noua propunere din legea educaţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Admitere la liceu-noua propunere din legea educaţiei

  UPDATE: Sistemul de învăţământ  va avea o nouă structură ciclurilor şcolare: 5 ani la învăţământul primar, 5 ani la gimnaziu şi 3 ani la liceu. Elevii vor fi testaţi din doi în doi ani: la sfârşitul clasei pregătiroare, la sfârşitul clasei a doua, la finalul clasei a VI-a şi în clasa a IX-a. În prooiectul de lege aflat în lucru la minister, se arată că scopul testării elevilor atât de des este acela de a orienta

 • Botoşani: Copii îmbolnăviţi de TBC de proprii părinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Copii îmbolnăviţi de TBC de proprii părinţi

  Numai anul trecut, 23 de copii cu vârste de până în 14 ani au fost depistaţi cu TBC. În cele mai multe cazuri, minorii au luat boala de la părinţi. Medicii cer ajutorul poliţiştilor pentru a-i duce pe adulţii cu tuberculoză la spital.

 • Constanţa:Legea unitară are efecte diferite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa:Legea unitară are efecte diferite

  Actul normativ care reglementează salarizarea unitară a funcţionarilor publici este neînţeles de contabili.Legea 330/2009 nu a fost suficient înţeleasă de membrii departamentelor economice ale instituţiilor publice.

 • Decizii care au aruncat în colaps sistemul de pensii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Decizii care au aruncat în colaps sistemul de pensii

  Pensionarea pentru a masca şomajul, mutarea banilor de la pensii pentru a acoperi găurile bugetare, vârstele prea mici de pensionare  şi „pensiile nesimţite“ au aruncat sistemul în faliment. Trei salariaţi susţineau un pensionar, în 1989, iar fondul de pensii era pe plus. În 2009, un angajat ţinea în spate un pensionar şi bugetul pentru pensii avea minus 2 miliarde dolari. 

 • Bucureşti: Brigitte Bardot: „Sunt scârbită de cei care conduc România!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Brigitte Bardot: „Sunt scârbită de cei care conduc România!”

  Actriţa a acordat un interviu ziarului „Adevărul de seară” pe tema eutanasierii maidanezilor din Bucureşti.„Este o decizie laşă şi revoltătoare!” – aşa a catalogat actriţa, aprigă apărătoare a drepturilor necuvântătoarelor, planul autorităţilor române de a schimba legea pentru protecţia animalelor, astfel încât unii maidanezi să poată fi eutanasiaţi.