stiri despre iphone

Decesul unui căpitan român la bordul vasului Mercer Street, în largul coastelor Omanului, în urma unui prezumat atac cu dronă înarmată operat de către Iran, a adus în prim plan problema tensiunilor, ba chiar a aşa numitului război nedeclarat israeliano-iranian în urma căruia au apărut informaţii despre atacuri reciproce la adresa vaselor care circulă prin lume.

acum 12 ore · comentarii (43)

Postul respectiv are titulatura de US ambassador-at-large for international religious freedom (IRF) şi reprezintă cu certitudine, în general şi cu atât mai mult în contextul actual, una dintre cele mai delicate şi pline de responsabilităţi poziţii în Departamentul de Stat şl la nivelul întregii reprezentări externe a Administraţiei americane. Se numeşte Rashad Hussein şi îl înlocuieşte pe Sam Brownback, fost guvernator de Kansas.

acum 17 ore · comentarii (7)

Am aflat zilele trecute despre iniţiativa legislativă a partidului extremist AUR privind pregătirea unui pachet de legi anti-„propagandă gay“. M-am uitat pe pagina Facebook a copreşedintelui Claudiu-Richard Târziu. Ce văd acolo? Pioşenie, un om corect politic, cu familia regulamentară, cu nevastă, cu copil, înconjurat de preoţi, în biserică sau prin preajmă. Un om cu „frica lui Dumnezeu“. Om de bine, cum se spunea după revoluţie.

acum 10 ore · comentarii (66)

În seara zilei de 31.07.2021, avioane militare americane, inclusiv un bombardier strategic de tipul B-52, au revenit în spaţiul aerian al Kandaharului, pentru a distruge echipamente militare americane, care au fost preluate şi utilizate de talibani, precum camionetele uşoare militare de tipul Humvee, cu tracţiune integrală.

acum 14 ore · comentarii (6)

Deocamdată nu este. Depinde de decizia procurorilor DNA, în urma plângerii penale a Asociaţiei Declic, privind cazul consilierei la cabinetul premierului Cîţu, Mioara Costin. Deocamdată dosarul este studiat la DNA „în rem”. Adică fără incriminarea unor anume persoane. În cazul în care premierul Cîţu capătă calitatea de „suspect”,  „învinuit”, sau „inculpat”, atunci este „penal” în toată puterea cuvântului.

acum 2 zile · comentarii (15)

Căldură mare, mon cher! Soarele fierbinte al miezului de vară tropicală îşi înfige săgeţile de foc în umerii rarilor trecători de pe străzile murdare ale capitalei. Curajoşii se încăpăţânează să nu se lase doborâţi de arşiţa verii, probabil împinşi din spate, ca mine, de datoria de a ajunge unde trebuie. Cu orice preţ, chiar şi dacă îi muşcă vreun şobolan al străzii!

Domeniul de la Manasia este astăzi un loc binecunoscut pentru organizarea de evenimente, aflându-se lângă Urziceni, la mai puţin de o oră de capitală. Având ocazia să organizez două excursii alături de membrii şi prietenii Asociaţiei Istoria Artei, am rămas intrigată atât de proprietarii de altădată cât şi de misteriosul arhitect elveţian, al cărui nume nu se mai aminteşte.

acum 2 zile · comentarii (0)

Băneasa Filipeasca moare într-un august de chihlimbar, anul 1788. Iar ultimele ei după-amieze se scurg sub pe divan, privind crengile unui nuc, care bat în fereastră. Departe, printre frunzele morţii, se mişcă în valuri dogoarea de vară. Alături de băneasă nu e decât Niţa, o cameristă, al cărei nume avea să rămână în istorie.

acum 3 zile · comentarii (15)

Scrima este despre a atinge oponentul cu vârful spadei, fără să fie atins, un şah în formă fizică. Pointe d'arrêt-ul manifest al Anei Maria Popescu zisă şi Brânzici a avut menirea unui semnal de alarmă care a avut presiunea optimă pentru a reverbera în societate.

acum 3 zile · comentarii (13)
Modifică Setările