ChatGpt, aplicația oficială a OpenAI, este disponibilă pe iOS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la lansarea în noiembrie 2022, chatbot-ul ChatGPT, dezvoltat de OpenAI, a avut un impact major asupra societății datorită răspunsurilor detaliate și articulate dintr-o gamă largă de domenii. Inteligența artificială (AI) a devenit un subiect popular în spațiul public.

ChatGpt e disponibil în App Store.
ChatGpt e disponibil în App Store.

OpenAI a anunțat ieri, 18 mai, că chatbot-ul ChatGPT este  disponibil nativ ca o aplicație pe iOS, sistemul de operare Apple, ceea ce înseamnă că aproape orice utilizator de iPhone poate avea ChatGPT direct pe dispozitivul mobil. Aplicația include și recunoașterea vorbirii, astfel încât să poți dicta întrebările sau solicitările.

Aplicația oficială OpenAI este disponibilă pe App Store în Statele Unite, dar OpenAI spune că va fi lansată în curând și în alte țări.

Aplicația oficială ChatGPT pentru iOS este gratuită și utilizează modelul ChatGPT-3.5. Poți face upgrade în aplicație pentru a deveni utilizator ChatGPT Plus, ceea ce îți permite să utilizezi ChatGPT-4, care oferă o creativitate și un raționament avansat. ChatGPT Plus costă 19,99 dolari pe lună.

Dacă ești deja utilizator ChatGPT, poți să te autentifici în aplicație, iar dacă ești abonat Plus, opțiunea ChatGPT-4 ar trebui să fie disponibilă.

Aplicația ChatGPT sincronizează, de asemenea, conversațiile, astfel încât să poți începe o conversație pe computer și să o termini pe iPhone, în mișcare.

La fel ca în versiunea web a chatbot-ului, nu există reclame în aplicația iOS pentru ChatGPT.

Pentru a utiliza aplicația ChatGPT, ai nevoie de un iPhone care rulează iOS 16 sau o versiune mai nouă. Cele mai vechi modele care rulează iOS 16 sunt iPhone 8 și iPhone 8 Plus, precum și iPhone SE (a doua generație). 

În prezent, nu există o aplicație oficială ChatGPT pentru Android, dar OpenAI spune că va lansa una în curând.

Am întrebat ChatGpt ce părere are despre disponibilitatea pe iOS.

ChatGPT este disponibil de ieri pe iOS, ce părere ai despre asta?

”Ca model de limbaj AI, nu am păreri personale sau emoții. Cu toate acestea, pot oferi informații despre disponibilitatea ChatGPT pe iOS.

Dacă ChatGPT a devenit disponibil pe iOS începând cu data de ieri, acest lucru reprezintă o extindere a accesibilității și utilizării sale pe diferite platforme. Lansarea pe iOS oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa și utiliza ChatGPT pe dispozitivele lor Apple, cum ar fi iPhone-urile și iPad-urile.

Această disponibilitate pe iOS poate fi benefică pentru utilizatorii care preferă să acceseze ChatGPT pe dispozitivele lor mobile, oferindu-le o experiență mai convenabilă și accesibilă. În plus, utilizarea ChatGPT pe iOS poate facilita comunicarea și interacțiunea cu ChatGPT într-un mod mai prietenos pentru utilizatorii de iPhone și iPad.

Este important să reținem că, ca și în cazul oricărei tehnologii, există avantaje și dezavantaje asociate cu utilizarea modelului de limbaj AI. Pentru a profita la maximum de această aplicație, utilizatorii ar trebui să fie conștienți de limitele și posibilele erori ale modelului.”

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite