CES 2024: Tastatura fizică ”revine” pe iPhone

0
Publicat:

Un nou produs revoluționar promite să aducă înapoi senzația tactilă a tastaturii fizice pe iPhone. Deși generația actuală de utilizatori de smartphone-uri a crescut fără a utiliza o tastatură fizică, există încă mulți care preferă feedback-ul tactil al unei tastaturi. Cu Blackberry pierdut în trecut, o nouă companie intră pe piață.

Clicks for iPhone.
Clicks for iPhone.

Noua carcasă cu tastatură "Clicks for iPhone" va fi lansată la CES 2024 și va facilita adăugarea unei tastaturi fizice sub ecranul tactil al telefonului, pentru cei care sunt interesați.

Carcasa cu tastatură a fost creată prin colaborarea dintre compania britanică Clicks Technology, YouTuber-ul Michael Fisher (Mr. Mobile) și Kevin Michaluk (CrackBerry Kevin).

Clicks se conectează în partea de jos a iPhone-ului, pe portul lightning sau USB-C, protejând în același timp dispozitivul și oferind o tastatură QWERTY completă. Principala sa caracteristică este că permite utilizatorilor să tasteze în timp ce lucrează, oferind în același timp ecranul complet disponibil.

În teorie, carcasa cu tastatură nu doar te va ajuta să tastezi mai repede, acesta are și un buton compatibil cu scurtăturile din iOS.

Compania Clicks Technology afirmă că acest carcasă cu tastatură este disponibilă pentru diverse smartphone-uri și nu se limitează doar la iPhone-uri. Carcasa cu tastatură Clicks este în prezent disponibil pentru iPhone 14 cu port lightning și pentru gama iPhone 15 cu port USB-C.

image

Adăugarea acestei carcase face iPhone-ul mai greu de manevrat, înalt și dificil de pus în buzunar. Totuși, se pare că poate fi util odată ce depășești incomoditatea inițială. Tastatura este retroiluminată, pentru a permite tastarea în camere slab luminate sau pe timp de noapte.

Fiind alimentată de bateria iPhone-ului și neavând una proprie, carcasa ”Clicks for iPhone” nu adaugă greutate suplimentară semnificativă dispozitivului. Carcasa cu tastatură este construită din silicon, Policarbonat (PC), piele vegană și nichel placat.

Carcasa Clicks for iPhone va fi anunțat oficial la CES 2024 și este disponibilă pentru precomandă la un preț ce pornește de la 139 de dolari. Se estimează că livrarea comenzilor va începe cu data de 1 februarie.

Tastatura este disponibilă în culorile BumbleBee (Negru și Galben) și London Sky (Gri), urmând ca în viitor să fie disponibile și alte culori.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite