Stiri despre imbatranire

  222 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Factori care ne îmbătrânesc înainte de vreme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factori care ne îmbătrânesc înainte de vreme

  Fumatul, expunerea la soare fără protecţie şi alimentaţia dezechilibrată îşi pun amprenta asupra felului în care înaintăm în vârstă. Potrivit medicilor, în cazul unor persoane, vârsta biologică ajunge să fie mai mare chiar cu 10-15 ani mai mare decât cea cronologică.

 • Metode prin care întârziem îmbătrânirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metode prin care întârziem îmbătrânirea

  Interesul crescut pentru un aspect mereu tânăr a făcut din medicina antiaging un domeniu tot mai căutat şi la noi. Românii au acces la o serie de tratamente care au rolul de a încetini procesele de degradare celulară, cu scopul de a-i face mai longevivi.

 • Ce beneficii terapeutice are dovleacul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce beneficii terapeutice are dovleacul

  De la orice varietate de dovleac, poţi folosi şi miezul, şi seminţele pentru a trata problemele de sănătate de ­care suferi, începând cu migrene şi ­terminând  cu probleme digestive şi sterilitate.

 • Timpul trece repede la etaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Timpul trece repede la etaj

  Teoria lui Albert Einstein, conform căreia timpul este un concept relativ, a fost dovedită, scrie „The Daily Mail“. Oamenii de ştiinţă au folosit ceasuri atomice pentru a demonstra că timpul curge mai repede la înălţime, chiar şi pe Pământ.

 • VIDEO Copii cu feţe de bătrâni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Copii cu feţe de bătrâni

  La vârsta la care încep şcoala, arată precum persoane trecute de 50 de ani. Cu toate acestea, luptă pentru o viaţă normală și cred în șansa lor. La 12 ani, Hayley Okines are înfăţişarea unei bătrâne de 97. Ia pumni de pastile şi nu se dă bătută. Fetiţei îi este sete de viaţă.

 • Fumatul îmbătrâneşte femeile cu 10 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fumatul îmbătrâneşte femeile cu 10 ani

  În plus, femeile fumătoare au dificultăţi în a rămâne însărcinate, din cauza faptului că tutunul cauzează scăderea fertilităţii, iar menopauza poate fi grăbită cu până la patru ani.

 • VIDEO Secretul îmbătrânirii, într-o fetiţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Secretul îmbătrânirii, într-o fetiţă

  O adolescentă de 17 ani din Statele Unite, care este captivă, însă, în trupul unei fetiţe, i-ar putea ajuta pe oamenii de ştiinţă să descopere secretul îmbătrânirii.

 • Metode de a ne păstra creierul în formă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metode de a ne păstra creierul în formă

  Mişcarea, dieta sănătoasă şi exerciţiile pentru memorie previn îmbătrânirea celulelor de la nivel cerebral. Îmbătrânirea creierului este cel mai adesea asociată cu o serie de afecţiuni neurologice, cum ar fi boala Alzheimer, dar şi cu un stil de viaţă nesănătos, spun specialiştii.

 • Femeile din televiziunea italiană nu îmbătrânesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile din televiziunea italiană nu îmbătrânesc

  Multe dintre vedetele televiziunii italiene sunt prezente pe micile ecrane dede mai bine de 10 ani. Deşi ele înaintează în vârstă, aspectul lor pare să se imbunătăţească de la an la an.

 • Şi vedetele îmbătrânesc urât
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi vedetele îmbătrânesc urât

  Catherine Bach, Cybil Shepard, Daryl Hannah sau Hugh Grant, deşi îmbătrânesc şi ei, ştiu ce înseamnă să fi fost o vedetă frumoasă şi încă încearcă să-şi păstreze acest statut.

Modifică Setările