Stiri despre focsani

  5950 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un lift numit dorinţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un lift numit dorinţă

  De 20 de ani, locatarii unui bloc turn de pe Cuza Vodă se menţin în formă urcând şi coborând pe scăriDeşi s-au plâns la Primărie, proprietarii din imobil au primit doar promisiuni. Acum sunt decişi să-şi cumpere singuri ascensor.

 • Hagi a plecat învins de la Focşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hagi a plecat învins de la Focşani

    Grupa de copiii 1999 a Academiei „Gheorghe Hagi” s-a clasat abia pe locul al treilea în cadrul „Memorialului Aristide Ghiţă” desfăşurat în acest weekend la Focşani.

 • Şedinţele de cenaclu literar se ţin la sinagogă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şedinţele de cenaclu literar se ţin la sinagogă

  În lipsa unui sediu acordat de primărie, scriitorii vrânceni îşi ţin cenaclul la templul evreiesc De aproape un an, scriitorii vrânceni se reunesc o dată pe săptămână sub cupola sinagogii pentru a-şi citi ultimele creaţii.

 • Mihai Oprişan a obţinut titlul naţional la fotbal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Oprişan a obţinut titlul naţional la fotbal

  PROFIL NĂSCUT 18 august 1949 STUDII Şcoala de Antrenori FRF Bucureşti OCUPAŢIE Antrenor la CSM Focşani FAMILIE Căsătorit După 23 de ani de la câştigarea Campionatului naţional de fotbal, cu echipa de juniori  II a clubului Unirea Focşani, antrenorul acesteia îşi aminteşte nostalgic acele vremuri.  

 • Mii de salariaţi sunt abonaţi la concedii medicale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mii de salariaţi sunt abonaţi la concedii medicale

  Efortul bugetar pentru plata zilelor de concediu medical arată că îşi petrec mai mult timp bolind, decât la serviciu. Scutirea de muncă,  de la medic, reprezintă soluţia ideală atunci când au de rezolvat o problemă personală, vor scape de gura patronului sau îi paşte şomajul