Viceprimarul Focșaniului „fură startul” în PNL și anunță că vrea să candideze la primărie

0
Publicat:

Ana Maria Dimitriu i-a luat prin surprindere pe colegii ei din PNL, prin anunțul făcut la Liga Aleșilor Liberali, provocându-l pe președintele liberalilor din Vrancea să o susțină.

Ana Maria Dimitriu este viceprimar din partea PNL la Focșani FOTO: Facebook Ana Maria Dimitriu
Ana Maria Dimitriu este viceprimar din partea PNL la Focșani FOTO: Facebook Ana Maria Dimitriu

Ana Maria Dimitriu, viceprimarul PNL al municipiului Focșani, a reușit să producă surpriza zilei la un eveniment important al liberalilor, Liga Aleșilor Locale.

Viceprimărița a furat startul și și-a anunțat candidatura la Primărie, pentru funcția de edil al municipiului.

Anunțul i-a luat prin surprindere pe cei din sală, cunoscut fiind faptul că Ana Maria Dumitriu este cunoscută în partid ca fiind o apropiată de deputatului Ion Ștefan, care a părăsit PNL pentru a-l urma pe Ludovic Orban la Forța Dreptei.

„Profit de acest moment foarte important și vreau să vă anunț oficial că, cu toată determinarea, că intenționez să candidez pentru funcția de primar al municipiului Focșani, funcție pe care consider că activitatea de un mandat de consilier și acum de consilier și viceprimar mă califică pentru acest lucru. Sunt convinsă că domnul președinte Cătălin Toma va marca o premieră, prin susținerea unei femei la fotoliul de primar al municipiului  Focșani și împreună cu susținerea colegilor din PNL sunt convinsă că vom avea și primar al municipiului Focșani”, spus Ana Maria Dimitriu.

Președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, nu a spus nici că o susține pe Ana Maria Dimitriu, dar nici că o respinge, ci a transmis niște mesaje cu subînțeles. „În politică trebuie să fii alături de oameni. Și da, partidul este cel care te face să îl reprezinți, pentru că prin partid, prin unitate, poți să aduci voturi și să dezvolți proiecte și poți lua modele administrative performate, în cazul în care ieși primar, te pot duce la candidatura de primar. Cine își imaginează că dacă a ajuns consilier local și ia o indemnizație și este acolo și votează cu primarul care nu este de la PNL, așa, ca să fie bine să nu ne certăm, vă spun sincer că nu mai are ce căuta în PNL”, a spus Cătălin Toma, PNL Vrancea.

Despre Ana Maria Dimitriu se știe că se află într-un conflict fără sfârșit cu primarul PSD Cristi Misăilă, dar în ultima perioadă a cam fost marginalizată în partid de colegii ei, care au pus în discuție chiar schimbarea sa din funcția de viceprimar. Pentru acest lucru au însă nevoie de două treimi din voturile consilierilor locali în funcție, lucru dificil de realizat în contextul dat.

Ana Maria Dimitriu este consilier şi preşedinte al Organizaţiei de Femei PNL din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite