Cunoscut asistent medical din Focșani, moarte subită de ziua de naștere

0
Publicat:

Asistentul medical George Lăcustă avea 45 de ani și a fost găsit mort, de către colegii de serviciu, în locuința sa din municipiul Focșani. Colegii săi au transmis zeci de mesaje de condoleanțe.

George Lăcustă avea doar 45 de ani FOTO: Ordinul Asistenților Medicali
George Lăcustă avea doar 45 de ani FOTO: Ordinul Asistenților Medicali

George Lăcustă, cunoscut asistent medical la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Focșani, a avut parte de o moarte subită,  fiind găsit fără suflare în propria casă.

Asistentul, care nu era căsătorit, nu a mai răspuns la telefon celor care îl sunau să felicite de ziua de naștere și a fost găsit decedat în casă de o persoană apropiată.

Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă și se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza producerii decesului.

Moartea fulgerătoare a asistentului medical George Lăcustă (45 de ani) i-a îndurerat pe toți cei care l-au cunoscut: colegi, rude, prieteni. Lumea medicală vrânceană este în doliu, iar colegii lui George Lăcustă  au transmis mesaje de regret și condoleanțe pe rețelele de socializare.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Drum lin către Ceruri, dragul nostru coleg asistent medical George Lăcustă. Suntem înmărmuriți de durere... Ai plecat atât de devreme... Dumnezeu să te odihnească în pace! Vei rămâne mereu colegul nostru și te vom purta în suflet pe vecie!”, au scris reprezentanții Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Vrancea.

„Dragă George am vrut să te sun azi să îți spun la mulți ani!…nu pot să cred că ai plecat…așa …am fost colegi, prieteni… îmi pare atât de rău… Rămas bun… nu o să uit niciodată veselia și zâmbetul tău… pofta cu care râdeai…”, a scris o colegă a asistentului pe pagina de Facebook a Ordinului Asistenților.

George Lăcustă a lucrat în trecut timp de 15 ani la Secția de radiologie a Spitalului Județean din Focșani iar în prezent activa, așa cum am amintit, la Secția de Terapie intensivă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite