Percheziţii la persoane suspectate de tentativă la omor. Acestea au fost implicate într-o altercaţie pe stradă, în timpul căreia un bărbat a fost înjunghiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Poliţiştii şi procurorii din Vrancea fac, miercuri, nouă percheziţii la persoane suspectate de tentativă la omor. Persoanele vizate au fost implicate într-o altercaţie pe stradă, în timpul căreia un bărbat de 26 de ani a fost înjunghiat.

„În această dimineaţă, poliţiştii din Vrancea desfăşoară 9 percheziţii la locuinţele folosite de persoanele implicate în altercaţia, de pe Bulevardul Gării, din data de 21 februarie a.c. În cadrul activităţilor, poliţiştii urmăresc identificarea şi ridicarea mijloacelor de probă necesare documentări activităţilor infracţionale desfăşurate de către bănuiţi”, a transmis, miercuri, Poliţia Română.  

Sursa citată a precizat că la activităţi participă şi jandarmi din cadrul I.J.J. Vrancea. 

Persoanele vizate au participat luni la un scandal care a avut loc pe Bulevardul Gării, din municipiul Focşani. 

„Din primele verificări, a rezultat faptul că în altercaţie au fost implicate 6 persoane, pe fondul unor discuţii în contradictoriu”, au mai precizat poliţiştii.  

În urma scandalului s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani a fost înjunghiat de un tânăr de 19 ani. Victima a fost transportată la spital, fiind internată în secţia ATI.  

„În urma concluziilor preliminare ale Serviciului de Medicină Legală Vrancea şi a cercetărilor efectuate până la acest moment, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de doi bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor, complicitate la infracţiunea de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În noaptea de 21 spre 22 februarie a.c., faţă de unul dintre cei doi bănuiţi s-a luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore. Ieri, 22 februarie, al doilea bărbat implicat în altercaţia de pe Bulevardul Gării bănuit de săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor, a fost depistat. Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii, iar astăzi, 23 februarie, va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, au mai precizat poliţiştii.  

Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite