Stiri despre divort

  1031 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • China: ce s-a ales de generaţia „decreţeilor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  China: ce s-a ales de generaţia „decreţeilor“

  Autorităţile chineze se confruntă cu un nou fenomen social, supranumit „mariajul-fulger", ai cărui principali actori sunt tinerii cu vârste sub 30 de ani. Cu alte cuvinte, cei care fac parte din generaţia copiilor unici născuţi din 1979 încoace, în cu decretul care a interzis familiilor chineze să aibă mai mulţi urmaşi.

 • A vrut să se arunce de pe Casa Tineretului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A vrut să se arunce de pe Casa Tineretului

  Un bărbat de 21 de ani, din Paşcani, s-a urcat ieri pe Casa Tineretului din Giurgiu şi a ameninţat că se va arunca în gol de la circa şapte metri.

 • Problemele financiare despart sute de cupluri în Bacău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Problemele financiare despart sute de cupluri în Bacău

  Disponibilizările, concedierile colective, diminuarea substanțială a salariilor și depresiile cauzate de lipsa de bani sunt doar câteva dintre motivele pentru care tinerii aleg să pună punct căsătoriilor

 • Criza i-a făcut pe vrânceni să renunţe la familii. O mie de divorţuri în primele opt luni ale anului 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza i-a făcut pe vrânceni să renunţe la familii. O mie de divorţuri în primele opt luni ale anului 2010

  580 de cauze având ca obiect divorţul au fost înregistrate, de la începutul acestui an, numai la Judecătoria Focşani. Majoritatea dosarelor de divorţ cuprind drept cauză invocată pentru separare, violenţa domestică. În majoritatea cazurilor este vorba familii care au copiii, pe care judecătorul trebuie să-i încredinţeze unuia dintre părinţi.

 • Nevasta lui Woods rupe tăcerea: „Am trecut prin iad”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nevasta lui Woods rupe tăcerea: „Am trecut prin iad”

  Elin Nordegren, fosta soţie a celebrului jucător de golf Tiger Woods, a vorbit pentru prima oară despre scandalul de infidelitate care l-a implicat pe soţul său, într-un interviu acordat revistei americane „People".

 • Tiger Woods a divorţat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tiger Woods a divorţat

  Jucătorul de golf Tiger Woods, care s-a aflat în centrul unui scandal anul trecut din cauza aventurilor extraconjugale, şi soţia sa, Elin, au divorţat după şase ani de căsnicie, au anunţat, luni, avocaţii celor doi într-un comunicat comun

 • Părăsit de soţie, şi-a dat foc la casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Părăsit de soţie, şi-a dat foc la casă

  Un bărbat din Buzău şi-a distrus  propria casă lăsându-şi familia fără întreaga agoniseală. Victor Moroianu şi-a pierdut minţile în momentul în care a a primit citaţie pentru procesul de divorţ intentat de soţie. Chiar dacă nu mai locuiau împreună, el a dat buzna în casă şi a început să facă scandal. Soţia s-a speriat şi a sunat la poliţie, iar echipajul sosit la faţa locului l-a luat să dea declaraţii.

 • EXCLUSIV Soţia ucigaşului pictoriţei Gânju vrea să divorţeze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Soţia ucigaşului pictoriţei Gânju vrea să divorţeze

  Soţia lui Marius Ilie Crudu a intentat divorţ chiar de ziua lui. Avocaţii Gabrielei Crudu au depus marţi o cerere la Judecătoria Iaşi prin care aceasta solicită desfacerea căsătoriei de cel care în luna mai a ucis-o cu zece lovituri de cuţit pe pictoriţa Ilinica Gânju.

 • Viaţă de piţipoancă: Adelina ex-Vârciu, rea da’ bună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţă de piţipoancă: Adelina ex-Vârciu, rea da’ bună

  Fosta soție a lui Liviu Vârciu a devenit celebră în urma divorţului. Adelina (23 de ani), pe numele ei de fată Pestriţu, este acum asistenta lui Mihai Morar la „Răi da’ buni“ şi spune că emisiunea este „rampa ei de lansare“.

 • Divorţul poate fi bun pentru copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Divorţul poate fi bun pentru copii

  Într-o relaţie de conflicte, decizia soţilor de a sta împreună de dragul copiilor le poate face micuţilor mai mult rău decât bine. La această concluzie au ajuns cercetătorii americani de la Universitatea din Montclair, New Jersey.

 • Procesul de divorț al europarlamentarului Tokes Laszlo a fost secretizat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procesul de divorț al europarlamentarului Tokes Laszlo a fost secretizat

  A doua înfățișare în cazul procesului de divorț dintre Tokes Laszlo și soția acestuia, Tokes Edith, a avut loc astăzi la Judecătoria Oradea, cu ușile închise. Avocații celor două părți au cerut astăzi ca procesul să se judece ultimul, tocmai pentru ca nimeni să nu asiste la ședința de judecată.

 • Ceremonii de divorţ în Japonia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceremonii de divorţ în Japonia

  Tot mai multe cupluri japoneze care aleg să-şi separe destinele apelează la o metodă inedită de a-şi lua rămas bun: o ceremonie de divorţ ţinută în faţa prietenilor şi a familiei.

 • Furt între soți: Nevasta a plecat de acasă cu un porc, căruţa şi calul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Furt între soți: Nevasta a plecat de acasă cu un porc, căruţa şi calul

  O familia din orașul Însurăței a intrat în atenția Poliției, după ce soțul și-a reclamat nevasta pentru furt. Adrian Mocanu, de 36 de ani a reclamat la Poliţie că soţia sa, Alina Mocanu, de 31 de ani, a sustras din curtea locuinţei comune un porc, căruţa şi calul, în valoare de 2.500 de lei.

 • Infidelitatea riscă să-l coste o avere pe Tiger Woods
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Infidelitatea riscă să-l coste o avere pe Tiger Woods

  Aventurile jucătorului de golf Tiger Woods sunt bine cunoscute. Şi urmările imediate, de asemenea. Gluma se îngroaşă însă de vreme ce "Chicago Sun Times" a anunţat că el îi va plăti 750 milioane de dolari soţiei sale...

 • Un soţ mai fericit, risc mai mare de divorţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un soţ mai fericit, risc mai mare de divorţ

  Fericirea bărbaţilor căsătoriţi nu e chiar un motiv de... fericire: dacă e mai mare decât cea pe care o simt nevestele lor se poate ajunge chiar la un divorţ, spun specialiştii citaţi de „The Daily Telegraph“.

 • Silvio Berlusconi scapă de un divorţ costisitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Silvio Berlusconi scapă de un divorţ costisitor

  Premierul italian Silvio Berlusconi ar putea evita încheierea unei înţelegeri care l-ar aduce printre persoanele care au trecut prin cel mai costisitor divorţ. Cea de-a doua sa soţie, Veronica Lario, pare a fi dispusă să accepte şi o sumă de doar 4,1 milioane de euro pe an, faţă de cei aproape 50 de milioane de euro, cât a cerut prima oară.

 • Şi femeile intră în criza vârstei mijlocii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi femeile intră în criza vârstei mijlocii

  Doamnele cu vârste între 35 şi 55 de ani se simt adesea singure, plictisite, inutile şi neliniştite. Ideea potrivit căreia criza vârstei mijlocii este specifică bărbaţilor ar putea fi depăşită, atrag atenţia experţii în comportamentul uman.

 • Magda Catone divorţează de Şerban Ionescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magda Catone divorţează de Şerban Ionescu

  Un alt cuplu celebru se află în prag de divorţ. După o căsnicie de 27 de ani, Magda Catone (52 de ani) e decisă să se despartă de vestitul actor Şerban Ionescu (60 de ani). De supărare, Şerban îşi varsă amarul în băutură.

 • În cât timp te refaci după divorţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În cât timp te refaci după divorţ

  Un divorţ este un motiv de suferinţă până şi pentru cei mai puternici oameni. Unii consideră că este necesară o perioadă de câţiva ani pentru a trece peste acest eveniment, în timp ce alţii se grăbesc să arate că nu sunt deloc afectaţi.

Modifică Setările