Daniela Nane a divorțat de istoricul Adrian Cioroianu. Cine este iubitul de nici 30 de ani al frumoasei actrițe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actrița Daniela Nane, surprinsă sărutându-se cu un tânăr, în plină stradă, a anunțat că este o femeie liberă. Frumoasa actrița a dezvăluit că a divorțat de soțul său, istoricul Adrian Cioroianu. Aceasta a evitat însă să spună de cât timp nu mai formează un cuplu cu fostul ministru de Externe.

Actrița Daniela Nane a divortat FOTO Arhiva
Actrița Daniela Nane a divortat FOTO Arhiva

Daniela Nane, de 52 de ani, trăiește, se pare, o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânărul tenor Octavian Ene, relatează click.ro.

Cei doi au fost observați sărutându-se în plină stradă. Actriță si noul ei iubit, tenorul de nici 30 de ani Octavian Ene au fost surprinși, de paparazzi MediaFlux, în timp ce se sărutau cu patos chiar în fața hotelului Hilton, de pe Calea Victoriei. 

Citește articolul complet pe click.ro.

Prima Miss România 

Daniela Nane este actriță a Teatrului “L.S. Bulandra” din București, Doctor în artele spectacolului (UNATC), regizor și director artistic al Teatrului Muzical AMBASADORII.

Daniela Nane s-a născut la Iași la 29 noiembrie 1971. A studiat actoria la Academia de Teatru și Film București între 1991-1995, a urmat un masterclass în 1994 la Liga Europeană a Institutelor de Artă – Amsterdam & Berlin, iar în 2011 a absolvit “Masterclass Cultură și civilizație japoneză și teatru japonez” la Universitatea din Osaka prin Catedra UNESCO.

Daniela Nane a pășit în lumina reflectoarelor in 1990, când a câștigat concursul Miss România și a devenit prima participantă din partea României la concursul de frumusețe Miss Universe. Întoarsă în țară, a intrat la Academia de Teatru și Film, cum se numea atunci UNATC-ul, la clasa profesorilor Mircea Albulescu- Cătălin Naum- Adrian Titieni.

A jucat peste 60 de personaje în teatru și film

Anul 1992 a marcat debutul său în teatru când, deși abia studentă, regizorul și profesorul Ion Cojar i-a oferit rolul Liza din “Vassa Jeleznova” de Maxim Gorki, pe scena Teatrului Național din București. Imediat după absolvire a fost distribuită de remarcabila regizoare Cătălina Buzoianu în spectacolul ”Patul lui Procust” de la Teatrul Bulandra și, după succesul obținut cu rolul Emilia a rămas la Bulandra. De atunci, Daniela Nane a jucat peste 60 de personaje în spectacole de teatru, în filme de cinema sau televiziune. Actrița a apărut și în videoclipurile câtorva dintre cele mai sonore nume ale industriei muzicale românești – IRIS, VH-2 sau Ștefan Bănică Jr.

Cunoscută publicului larg mai ales ca actriță de teatru sau din producții de film și televiziune- ”Orient-Express”, ”La urgență” (serial), ”Căsătorie imposibilă” (serial), ”Visul unei nopți de iarnă”, ”Dezertorul”, ”Caligula”, ori producții străine „IPU – convicted to live” (cu Gerard Depardieu și Harvey Keitel) sau ”BloodRayne” (cu Sir Ben Kingsley)-, Daniela Nane a regizat și spectacole în ultimii ani.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite