A divorțat pentru că soțul îi cerea de prea multe ori să facă dragoste. Sfatul psihologului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu s-au despărțit pentru că soția era nemulțumită din cauza faptul că soțul său îi cerea de prea multe ori să facă dragoste, în timp ce femeia nu dorea decât odată pe săptămână să aibă relații intime.

Un cuplu s-a separat pentru că soțul voia să facă sex de mai multe ori Foto: Arhivă Adevărul
Un cuplu s-a separat pentru că soțul voia să facă sex de mai multe ori Foto: Arhivă Adevărul

Cazul a fost relatat de către avocatul gorjean Lazăr Folcuț pe pagina sa de Facebook: „Acum o lună în urmă am avut o speță cu un divorț. Femeia nu-l mai voia pe bărbatul ei, pentru că era prea activ sexual și ea nu mai voia să aibă intimitate cu el, oferindu-i-se o dată pe săptămână spunea ea, transmițându-i că trebuie doar să își facă datoria de soție, și odată pe săptămână îi ajunge“.

Fostul soț și-a găsit un partener transsexual

Avocatul a mai povestit că după un timp, femeia a vrut să refacă relația cu fostul soț, dar acesta își găsise o altă persoană: „După o perioada de la divorț bărbatul își găsise un bărbat transsexual cu care începuse o relație. Femeia, revăzându-l pe stradă, l-ar vrea înapoi. Problema este ca nu o mai vrea el. Fiți voi feminine, nu lăsați bărbații să se feminizeze! Un sfat! Dragi femei, iubiți-vă bărbații când îi aveți, ei nu cer mult, dacă le oferiți mâncare, sex și respect îi puteți avea o viață lângă voi, bine nu și pe aia agresivi, violenți. Dați frâu liber dragostei și lăsați orgoliile“.

„Nevoia excesivă de sex este catalogată ca tulburare“

Iuliana Dimulescu, psiholog, susține că astfel de probleme pot fi soluționate printr-o comunicare mai bună: „Există disfuncții sexuale pe care nu le putem trece neobservate, doar că în situații de natură sexuală și familie ar trebui să fie o comunicare mult mai liberă și adecvată în vederea soluționării unor astfel de situații. Din punct de vedere psihologic, nevoia excesivă de sex este catalogată ca tulburare, doar că nu putem, eticheta o tulburare atâta timp cât nu știm cât de mare este nevoia de sex sau cât de mică este din partea unei femei.

Să nu uităm că, într-o familie, femeia, în marea majoritate, este mult mai solicitată, iar bărbatul, pentru a câștiga din timpul femeii ar trebui să fie mult mai jovial și înțelegător. Sexul este încă un subiect tabu din nefericire, pentru că, indiferent de percepția recunoscută a oamenilor, sexualitatea este un subiect important în viața de familie. Astfel de situații se pot soluționa apelând la specialiști“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite