Deea și Dinu Maxer divorțează după 18 ani de căsătorie. „Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia“

0
Publicat:

Cei doi au anunțat printr-o postare în social media că pun punct mariajului, fără să dezvăluie motivele pentru care se despart.

Povestea de iubire dintre Deea și Dinu Maxer a ajuns la final
Povestea de iubire dintre Deea și Dinu Maxer a ajuns la final

„Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți. Voi ne știți viață, că pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație.

Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și, totodată, ne dorim sã respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer“, se arată în postarea publicată pe Facebook.

Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii, Andreas (11 ani) și Maysa (3 ani). Cei doi au avut și perioade mai dificile în timpul mariajului și, în cele din urmă, ei au decis să meargă pe drumuri diferite.

Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă. Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez, totuși, că niciodată nu i-am adus flori Deei“, declara artistul anul trecut, într-un interviu acordat pentru Click.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite