Mara Bănică, dezvăluiri despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: „O demență totală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vestea divorțului dintre Deea și Dinu Maxer este un adevărat șoc pentru showbiz-ul românesc. Extrem de luați prin surprindere au fost și prieteni apropiați ai cuplului. Printre ei se numără și Mara Bănică, vedetă care îi cunoaște de mult timp și nu s-ar fi așteptat niciodată la o astfel de întorsătură.

Mara Bănică, șocată de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer FOTO Arhivă
Mara Bănică, șocată de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer FOTO Arhivă

După 18 ani de relație și aproape 15 de căsnicie, Deea și Dinu Maxer au decis să pună punct poveștii lor de dragoste și să o ia fiecare, pe un drum separat. Cei doi au făcut acest lucru în termeni amiabili. Nu ar fi fost niciodată vorba de vreun scandal sau de infidelitate, după cum a afirmat cântărețul, într-o postare pe Facebook.

Mara Bănică, luată prin surprindere de divorțul artiștilor

Vestea a venit ca un trăsnet nu numai pentru fani, ci inclusiv pentru oamenii apropiați din anturaj. La rândul său, Mara Bănică a decis să facă o postare, pe pagina sa se socializare, în care să își exprime atât regretul cât și surprinderea. Ea susține că Deea și Dinu Maxer s-au comportat, de la început și până la final, ca un cuplu îndrăgostit și nimic nu ar fi avut să prevestească ruptura.

Dacă și Maxerii s-au despărțit, ce o mai urma? Îi cunosc de o grămadă de ani și mereu mi s-a părut că au o legătură fenomenală! Uniți, îndrăgostiți, drăgăstoși, atenți unul cu celălalt. Trist”, a transmis Mara Bănică, pe Facebook.

De asemenea, ea a dat replică și la unul dintre comentarii.

Trist, din păcate prea mulți oameni se despart”, a scris cineva.

Toată lumea se desparte! O demență totală!”, a răspuns vedeta.

Anunțul divorțului, după 18 ani de relație

Fără prea multe explicații concrete, Dinu Maxter a fost cel care, marți, a anunțat faptul că urmează să divorțeze de nevastă. El a spus că este recunoscător pentru „călătorie” și le-a cerut oamenilor să aibă respect pentru acest moment greu din viețile lor.

Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncã depusã cot la cot în tot ceea ce am construit!

Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, @deeamaxer !

Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație.

Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim sã respectați acest moment din viața noastră.

Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri.

Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia!

Mulțumim , Deea și Dinu Maxer” , au transmis Deea și Dinu Maxer.

La doar câteva ore, însă, Dinu Maxer a acceptat să vorbească la televizor despre despărțire și problemele din cuplu.

Artistul a dezvăluit că mariajul a început să nu mai funcționeze de mai bine de jumătate de an. Amândoi au încercat să găsească soluții, pentru a nu se ajunge la despărțite, însă și-au dat seama că este singura soluție.

În urmă cu o lună, Deea Maxer s-a mutat de acasă într-un apartament pe care l-a achiziționat în același bloc. Astfel, copiii au posibilitatea să petreacă timp împreună. Potrivit lui Dinu Maxer, decizia divorțului nu a avut un impact negativ asupra celor doi copii, Andreas și Maysa. Totuși, cântărețul susține că odată cu venirea pe lume a copiilor au început să neglijeze relația de cuplu și, încet încet, au devenit doi străini.

Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei”, a adăugat artistul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite