Carmen Tănase dezvăluie de ce a divorțat după numai trei ani

0
Publicat:

Carmen Tănase a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de regretatul critic de teatru Victor Parhon, cu care are un fiu, Tudor Parhon, absolvent de regie de film.

Carmen Tănase
Carmen Tănase

Actrița mărturisește că din prima clipă în care l-a văzut pe criticul de teatru Victor Parhon a știut că el este bărbatul cu care avea să întemeieze o familie chiar dacă acesta era mai mare cu 17 ani decât ea.

„Era clar alesul, era clar omul cu care mi-am dorit să fac un copil, dar actul acela, da, era cumva prea mare insistența. Ca să scap și de mama și de ce spuneau alții, ne-am căsătorit. Lui i-a fost teamă că la Starea Civilă o să zic NU”, a mărturisit actrița în cadrul unui podcast.

Însă, din păcate, lucrurile între cei doi nu au mai mers atât de bine după ce s-au căsătorit, iar la numai trei ani de la nuntă au divorțat.

„În clipa în care am început să ne râcâim, să ne certăm erau discuții și în fața copilului și am zis «Gata, stop! Până aici. Noi ne iubim, ne apreciem, hai să rămânem prieteni, fiecare cu treaba lui»”, a mai adăugat Carmen Tănase.

Din păcate, Victor Tarhon a murit în anul 2000 și nu au mai apucat să se căsătorească religios. ,,El era credincios și a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieții lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreți după aia”, a declarat vedeta.

În prezent, Carmen Tănase s-a retras la țară, într-un sat de lângă Târgoviște. Viața nu este idilică. „Am probleme tot timpul. Mereu apare ceva, sunt foarte multe de făcut și doar eu mă ocup de toate. E mai greu decât la bloc, am un om care mă ajută, nu pot să tund eu iarba singură”, a povestit artista.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite