Adevăratul motiv al despărțirii dintre CRBL și Elena Andreianu. Unde s-a mutat soția artistului

0
Publicat:

CRBL a anunțat joi, 4 aprilie, că el și soția sa, Elena Andreianu, au decis să meargă pe drumuri separate, după 16 ani de căsnicie. Cu toate că artistul a explicat pe rețelele de socializare că nu vor oferi amănunte, reporterii Click! au aflat detalii importante din relația lor.

CRBL și Elena Andreianu
CRBL și Elena Andreianu divorțează. Foto: Arhivă

Amintim faptul că cei doi s-au cunoscut la emisiunea „Dansez pentru tine”, unde Elena Andreianu era coregrafă. Ulterior, în anul 2008, ei și-au declarat iubire în fața lui Dumnezeu, la Pitești. 

CRBL și Elena Andreianu au fost parte a emisiunii „Power Couple”, difuzată recent la Antena 1, acesta fiind primul lor proiect TV în cadrul căruia au participat împreună. 

După plecarea din emisiune, artistul a mărturisit că întreaga experiență i-a făcut să realizeze că nimic nu îi poate despărți. Însă, sursele Click! susțin că relația dintre cei doi a început să scârțâie din momentul în care au revenit de la Power Couple. 

Citește continuarea pe Click.ro! 

Divorțul a fost anunțat de artist 

  „Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață”, a scris CRBL pe Instagram.  

Cuplul a cerut respect pentru intimitatea lor și a fiicei lor, Alesia, în această perioadă sensibilă și au mulțumit fanilor pentru susținere și înțelegere.

„În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț”, a mai transmis cântărețul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite