Corina Caciuc a fost chemată de Anamaria Prodan ca martor împotriva lui Reghecampf, în procesul de divorț

0
Publicat:

Miercuri, 10 aprilie, la Judecătoria Buftea a avut loc o nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan (51 de ani) și Laurențiu Reghecampf (48 de ani). La proces s-au prezentat doar avocații celor doi, potrivit Click!.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf. FOTO arhivă personală
Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf. FOTO arhivă personală

Avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu, a cerut în instanță ca martora Anamariei Prodan în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf să fie chiar Corina Caciuc.

Avocatul lui Laurențiu Reghecampf a intervenit imediat, replicând: „Nu se poate așa ceva!”.

„Trebuie să se stabilească în mod clar cui aparține vina în destrămarea acestei familii” 

Instanța de judecată a fost însă de acord cu audierea Corinei Caciuc.

„Instanța de judecată a admis cererea noastră în ceea ce privește aducerea ca martor a Corinei Caciuc. Ideea e că teza noastră probatorie este legată de faptul că trebuie să se stabilească în mod clar cui aparține vina în destrămarea acestei familii, în condițiile în care atât domnul Reghecampf cât și Anamaria Prodan se acuză reciproc de infidelitate. Trebuie să se clarifice unele chestiuni de genul când a început relația celor doi, cine a ințiat libertatea de sentimente, în așa fel încât să se intre într-o normalitate”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Oleg Burlacu, avocatul Anamariei Prodan, la ieșirea din sala de judecată.

„Am cerut mărirea pensiei alimentare pentru Bebeto!”

 Avocatul Anamariei Prodan a mai cerut ca Laurențiu Reghecampf să aducă în instanță contractul cu veniturile obținute în ultimele șase luni, la echipa din Arabia Saudită unde a fost până zilele trecute antrenor, în contextul în care s-a solicitat și mărirea pensiei alimentare pentru Laurențiu Reghecampf junior

„Nu contează că nu mai lucrează acolo, el trebuie să facă dovada veniturilor din ultimele șase luni, în condițiile în care noi am solicitat mărirea pensiei alimentare pentru minorul Bebeto (Laurențiu Reghecampf junior)”, a precizat avocatul Oleg Burlacu, 

 Anamaria Prodan „Abia aștept să se termine acest coșmar!”

Anamaria Prodan a declarat că așteaptă finalul procesului.

„Eu nu știu exact ce s-a discutat, dar abia aștept să se termine acest coșmar în care eu și copiii mei ne aflăm. Cel mai bun martor este concubina lui Reghe. Ea este în măsură să povestească de când soțul căra banii familiei către amante, cum face Reghe copii în timpul căsătoriei, se ascunde și își umilește familia … Cred că este cel mai bine ca toată această țară să vadă fața adevărată a lui Reghe, nu proiecția mea fake făcută de ani de zile. În sfârșit, concubina poate să devină vedetă, exact așa cum și-a dorit”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

 Articolul integral, în Click!

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite