De ce nu ar trebui să te căsătorești la 20 de ani. Un avocat de divorțuri spune care este vârsta potrivită VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă ai în jur de 20 de ani și consideri că ți-ai găsit persoana alături de care vrei să-ți petreci restul vieții, ar trebui să te mai gândești. Avocatul Tyler Summers din Boston, specialist în divorțuri și contracte prenupțiale, a dezvăluit motivul pentru care tinerii adulți nu ar trebui să se grăbească să facă pasul cel mare, relatează NY POST. 

Cuplurile care se căsătoresc la 20 de ani au cu 50% mai multe șanse să divorțeze. Foto: Arhivă
Cuplurile care se căsătoresc la 20 de ani au cu 50% mai multe șanse să divorțeze. Foto: Arhivă

Într-un videoclip publicat pe TikTok, care a strâns 3,5 milioane de vizualizări, el explică de ce tinerii adulți ar trebui să aștepte până la cel puțin 30 de ani pentru a se căsători. 

La 20 de ani încă te descoperi", a menționat Summers în clipul postat pe 7 iulie. „Nu ai nicio idee despre ce îți dorești pe termen lung”, a mai spus avocatul. 

Conform spuselor sale, cei care se căsătoresc la vârsta de 30 de ani au deja o carieră, sunt maturi și pregătiți să aibă o relație de lungă durată. 

Cuplurile care se căsătoresc la 20 de ani au cu 50% mai multe șanse să divorțeze decât cuplurile care așteaptă până la o vârstă mai înaintată, conform unui studiu realizat în 2016 de Psychology Today, care a precizat că cea mai bună vârstă pentru a te căsători este între 28 și 32 de ani. 

Persoana cu care te căsătorești la 21 de ani va fi cu totul alta la 28 de ani", a mai adăugat Summers. 

Sfaturile sale i-a împărțit pe internauți în două tabere: unii au fost de acord cu spusele lui, în timp ce ceilalți nu au fost de aceeași părere. 

Eu m-am căsătorit la 21 de ani și nu am niciun regret. Am crescut împreună", a scris în secțiunea de comentarii a postării o femeie. 

Căsătorește-te când vrei. Nu există o vârstă corectă", a spus un alt internaut. 

Totuși, au fost și câteva persoane care au fost de acord cu părerea lui Summers. 

30 de ani este vârsta perfectă!", a afirmat un alt utilizator al platformei. 

Toți cei care nu sunt de acord cu tine au 20 de ani", a mai comentat o altă persoană. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite