O mamă cu trei copii a stârnit o controversă pe TikTok: „Să mă mut sau nu cu fostul soț?” VIDEO

0
Publicat:

Katie Mathis, un influencer și fotograf în vârstă de 33 de ani, a intrat pe TikTok pentru a pune ceea ce avea să devină o întrebare extrem de controversată: „Fostul meu soț și soția lui tocmai m-au invitat să mă mut cu ei în casa lor”, a spus ea. „Ce să fac?

Indiferent de păreri, Mathis s-a mutat vineri, spunându-le celor de la Insider că a făcut pasul după o analiză atentă, deoarece aranjamentul ar oferi un mediu mai bun pentru cele trei fiice ale lor, iar relația ei cu fostul ei soț este una sănătoasă.

Ea a spus că va locui într-un apartament mic, lângă casa fostului ei soț. „Este mai bine să facem asta împreună”, a declarat ea pentru Insider.

Dar întrebarea lui Mathis, care are 2,1 milioane de vizualizări, a divizat puternic telespectatorii. „În această economie? Absolut”, a scris unul dintre ei în sprijinul deciziei. Un altul a spus: „În calitate de copil al unor părinți divorțați, cu mutări constante înainte și înapoi, acest lucru ar fi fost uimitor!”

Dar altora nu le-a plăcut ideea că Mathis că se va muta din nou într-o casă mică pe o proprietate unde locuia anterior cu fostul ei soț. „Prea multe conflicte de interese și spațiu pentru ca problemele să apară - finanțe, emoții”, a avertizat un internaut. 

Într-un videoclip ulterior, în care a cântărit argumentele pro și contra, Mathis a spus că era îngrijorată de reducerea dimensiunii de la casa de 2.800 de metri pătrați din Nashville pe care o deține la studioul de 500 de metri pătrați. Dar a plănuit să-și închirieze propria casă pentru un venit pasiv, a spus ea, adăugând că s-ar putea oricând să se mute înapoi dacă lucrurile nu funcționează.

La finalul videoclipului său viral, Mathis îl filmează pe fostul ei soț - jucătorul retras din NFL Evan Mathis - intrând pe alee. „Când te muți?”, întreabă el.

Ea a spus că viitorii colegi de casă au căutat, de asemenea, să minimizeze orice potențiale conflicte - inclusiv cele expuse de critici - prin crearea unui „dosar” masiv care să prezinte toată logistica aranjamentului, cum ar fi ce zone ale casei va putea accesa și când, o clauză pentru „timpul privat personal” și planuri pentru necesitățile casnice, cum ar fi alimentele și rufele.

Și, deși Mathis a spus că nu a luat la inimă comentariile de pe TikTok - bune sau rele -, ea a spus că au existat persoane din viața ei, în special prieteni singuri care nu au trecut prin experiența divorțului, care și-au exprimat scepticismul față de decizia ei. 

„Există multă negativitate”, a spus Mathis, „dar, în cele din urmă, părinții știu ce este mai bine pentru copiii lor”.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite