CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie. „Este mai bine pentru noi”. Cei doi au participat împreună la Power Couple

0
Publicat:

CRBL și Elena Andreianu, unul dintre cele mai discrete, dar trainice cupluri din showbiz-ul românesc, au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Cei doi au făcut anunțul pe rețelele de socializare, spre surprinderea tuturor. Vestea vine la scurtă vreme după ce cuplul a participat la o emisiunea Power Couple.

CRBL și Elena au anunțat că divorțează FOTO Instagram
CRBL și Elena au anunțat că divorțează FOTO Instagram

Dragostea a durat 16 ani, în cazul Elenei și al lui CRBL. Cu inima „împovărată de durere” și spre surpinderea fanilor, artistul a anunțat că urmează să divorțeze. Cei doi au mărturisit că au luat această hotărâre după o perioadă de reflecție profundă.

Dar cum discreția a fost mereu punctul lor forte, niciunul nu a oferit detalii despre motivele care au condus la ruptură. Au subliniat însă că au luat această decizie cu gândul atât la binele lor, cât și al fetiței pe care o au împreună, Alesia.

Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună... Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună”, a scris CRBL pe Instagram.

Cuplul a cerut, de asemenea, respect pentru intimitatea lor și a fiicei lor în această perioadă sensibilă și au mulțumit fanilor pentru susținere și înțelegere.

„În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț”, este mesajul cântărețului.

Împreună la „Power Couple”

CRBL și Elena au fost parte a emisiunii „Power Couple”, difuzată recent la Antena 1, acesta fiind primul lor proiect TV în cadrul căruia au participat împreună.

Despre această experiență, Elena a spus că a fost presărată cu diverse emoții: „Pentru mine, Power Couple înseamnă o experiență diferită de tot ce am trăit până acum, presărată cu de toate: iubire, fericire, frică, dezamăgire, lacrimi, zâmbete, realitate.”

CRBL a adăugat că participarea la emisiune i-a oferit oportunitatea de a-și arăta o altă latură a personalității sale, în special pentru că a fost prima dată când apare alături de partenera sa într-un reality show: „Experiența Power Couple mi-a confirmat că împreună suntem un adevărat cuplu puternic și că putem trece peste orice obstacol.”

Cu toate acestea, se pare că nu au reușit să depășească obstacolele vieții, iar vestea a venit ca un șoc.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite