Stiri despre disparut

  776 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Părinţii şi poliţia îl caută cu disperare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Părinţii şi poliţia îl caută cu disperare

  Parcă a intrat în pământ. Un copil de 13 ani din Văcăreşti a dispărut fără. Drăgoi Alexandru Florin a plecat de la şcoală şi nu a mai ajuns la domiciliu până în prezent. Din verificările oamenilor legii a reieşit că minorul mai fost plecat de la domiciliu în lunile decembrie 2009 şi ianuarie 2010.

 • O sută de poliţişti au căutat un copil care ameninţase că se omoară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O sută de poliţişti au căutat un copil care ameninţase că se omoară

  A scris un bilet prin care le spunea părinţilor că se duce să se omoare şi a dispărut de acasă. Este isprava unui băiat de numai 11 ani din Poşta Câlnău care a pus pe jar aproape o sută de poliţişti şi jandarmi. Forţele de intervenţie l-au căutat mai bine de şase ore în sat şi prin împrejurimi şi l-au găsit, într-un final, în curtea unui hypermarket din Buzău, la zece kilometri distanţă de comuna în care locuieşte.

 • Târgu-Jiu: Un alt adolescent a fugit de acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Un alt adolescent a fugit de acasă

  Săptămânal, poliţiştii sunt anunţaţi de noi dispariţii, în special în rândul minorilor. Oamenii legii caută acum un tânăr de 16 ani, care a plecat de acasă de aproape o săptămână.

 • Constanţa: Bărbat dispărut în drum spre Serbia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Bărbat dispărut în drum spre Serbia

  Familia lui Costel Lungu, de 53 de ani, din Constanţa au reclamat la Poliţie că acesta nu mai poate fi contactat. Familia le-a spus oamenilor legii că Lungu a plecat de acasă pe 11 februarie la ora 3.30, cu un autoturism, către Portul Bucovar din Republica Serbia şi nu a ajuns, până în prezent, la destinaţie şi nici nu răspunde la telefon.

 • Trei persoane dispărute într-un accident aviatic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei persoane dispărute într-un accident aviatic

  Un elicopter, care efectua niște manevre de zbor, a căzut în mare, la cinci mile marine de aeroportul din Almeria. În el se aflau patru persoane, dintre care una a fost găsită.

 • Bărbatul care ameninţa că se sinucide a fost găsit în viaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbatul care ameninţa că se sinucide a fost găsit în viaţă

  Viorel Săvianu se plimba liniştit pe străzile sătmarului în timp ce poliţia şi rudele îl cautau. Acesta a dispărut de acasă în urmă cu o săptămână, ameninţând că se sinucide prin cele două bilete de adio lăsate familiei. În cursul zilei de ieri a fost predat familiei chiar de poliţişti.

 • Sibiu: Cioban dispărut de trei luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Cioban dispărut de trei luni

  Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost dat dispărut de soţia sa care nu l-a mai văzut din luna octombrie. Acesta a plecat să se angajeze la o stână ca cioban şi nu s-a mai întors.

 • Bărbatul din Turţ dispărut de acasă a fost găsit spânzurat în pădure
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbatul din Turţ dispărut de acasă a fost găsit spânzurat în pădure

  Călin Grigore, de 44 de ani, bărbatul din localitatea Turţ, dat dispărut de la domiciliu în urmă cu două săptămâni a fost găsit, ieri, spânzurat de un copac dintr-o pădure situată în apropierea localităţii. Poliţia face cercetări pentru a identifica cauzele pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

 • Dispărut fără urmă de aproape o săptămână
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dispărut fără urmă de aproape o săptămână

  Un bărbat în vârstă de 44 de ani, Călin Grigore, din Turţ a dispărut fără urmă de aproape o săptămână. Disperaţi, familia şi rudele acestuia îl caută de atunci fără încetare. Aceştia au apelat chiar şi la o ghicitoare în speranţa că ăl vor găsi.

 • Buzău: S-a spânzurat în beciul casei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: S-a spânzurat în beciul casei

  Un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna Zărneşti a ales să îşi încheie socotelile cu viaţa şi s-a spânzurat în beciul casei cu un cablu de o grindă.

 • Buzău: Gerul a ajutat poliţia să găsească un buzoian dispărut de acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: Gerul a ajutat poliţia să găsească un buzoian dispărut de acasă

  În aceste zile, gerul i-a strâns la un loc, mai precis în spitale sau centrele de asistenţă socială, pe oamenii fără adăpost, de pe străzi. Astfel, poliţiştilor le-a venit mai uşor să îi verifice pe aceştia şi să le confrunte semnalmentele cu cele din baza de date a Poliţiei Române.

 • Minor dispărut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minor dispărut

  Duminică, în jurul orei 09.00, tatăl minorului Niţă Marian Alexandru a reclamat dispariţia fiului său de la domiciliu din dimineaţa de vineri, orele 07.00.

Modifică Setările