Dispariția bizară a unui brăilean. A plecat de la o petrecere și nu a mai ajuns acasă

0
0

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost dat dispărut de fiica sa, îngrijorată că tatăl său nu a mai ajuns acasă după petrecere. Brăileanul a fost dat în urmărire la nivel național.

Costel Frangu FOTO IPJ Brăila
Costel Frangu FOTO IPJ Brăila

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00,40, o tânără, în vârstă de 30 de ani, din localitatea brăileană Surdila-Găiseanca, a sesizat polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei cu privire la faptul că tatăl său a dispărut.

Potrivit acesteia, Costel Frangu, în vârstă de 53 de ani, ar fi participat, în seara de 7 septembrie, la o petrecere de la care a plecat în jurul orei 21,30, însă nu a revenit la domiciliu.

Semnalmente: 1,70 centimetri înălțime, aproximativ 85 de kilograme, păr sur, culoare alb, tuns scurt, ochi căprui, prezintă o cicatrice pe unul dintre membrele superioare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: tricou de culoare crem, cu dungi orizontale de culoare portocaliu, pantaloni de culoare gri închis cu picățele, fiind încălțat cu papuci de culoare albastru.

„Pentru Costel Frangu a fost solicitată căutarea la nivel naţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care se află brăileanul sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, este apelul reprezentanților IPJ Brăila.

Dispariție reclamată după trei luni

Dispariţia unui bărbat din judeţul Huendoara a fost reclamată după trei luni, pe 26.01.2022. Din luna octombrie a anului trecut, o tânără nu a mai putut lua legătura cu tatăl ei, Marian Ruiu, un localnic din Orăştioara de Sus.

Marian Ruiu, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din satul Orăştioara de Sus, a fost dat în urmărire naţională, la trei luni după ce fiica sa nu a mai putut luat legătura el. Tânăra, stabilită în afara ţării, s-a prezentat la Poliţie şi a depus o sesizare în care a menţionat că nu mai ştie nimic de tatăl ei din toamna anului trecut şi că acesta nu este de găsit.

„Poliţia municipiului Orăştie a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că tatăl său a plecat de la domiciliu şi, din data de 30 octombrie 2021, nu a mai putut lua legătura cu acesta. Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreniau demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În luna mai 2021, Marian Ruiu a fost anchetat de poliţişti, fiind acuzat că ar fi scrijelit monumentele cetăţilor dacice Costeşti şi Blidaru cu simboluri florale.

„Activităţile procedurale se circumscriu unui dosar de cercetare penală aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăştie şi privesc comiterea infracţiunilor de distrugere şi efectuarea oricăror lucrări care pot afecta siturile arheologice”, informa Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Brăila


Ultimele știri
Cele mai citite