Tânăr din Bârlad care lucra în Eforie Nord, dat dispărut de familie. Când a fost văzut ultima dată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din municipiul Bârlad, plecat să lucreze într-o staţiune de pe litoral, a fost dat dispărut de familie, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, relatează Agerpres.

Poliția îl caută pe tânărul dispărut la Eforie Nord FOTO Adevărul
Poliția îl caută pe tânărul dispărut la Eforie Nord FOTO Adevărul

"La data de 25 septembrie, Poliţia municipiului Bârlad a fost sesizată, prin plângere, cu privire la faptul că, pe 21 septembrie, Berbece Albert - Constantin, în vârstă de 25 de ani, a plecat voluntar de la locul său de muncă din staţiunea turistică Eforie Nord, judeţul Constanţa, nu a mai revenit la domiciliu şi nici nu i-a contactat pe membrii familiei sale. Bărbatul are constituţie atletică, o înălţime de 1.75 metri, greutatea de 75 de kilograme, păr şaten, lung şi ochi căprui. La momentul plecării, tânărul purta barbă şi ochelari de vedere", precizează un comunicat de presă transmis, joi, de reprezentanţii inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării persoanei dispărute.

Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la bărbat sunt sfătuite să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.   

Plecat la muncă în Spania, familia l-a dat dispărut. Tânărul nu a mai putut fi contactat de familie

Un alt tânărul de 28 de ani din Miercurea-Ciuc, aflat la muncă în Spania, nemaiputând fi contactat de familie, a fost dat dispărut. Polițiștii au solicitat sprijin pentru a-l putea găsi.

„La data de 25 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Miercurea-Ciuc au fost sesizați, de către membrii ai familiei și prieteni, cu privire la faptul că  numitul TINCA PAUL CĂTĂLIN, de 28 de ani, din Miercurea-Ciuc, care lucrează în Spania, din data de 23 septembrie 2023 nu a mai putut fi contactat”, arată IPJ Harghita.

Semnalmentele tânărului sunt: Înălțime 1,80 m., aproximativ 80 de kg, corpolent.  Polițiștii solicită ajutorul tuturor celor care pot oferi informații despre persoana în cauză și le cere să apeleze numărul de urgență 112, sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.  

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite