Un bărbat dat dispărut în braţul Borcea este de negăsit de trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii caută de trei zile trupul bărbatului dat dispărut într-un lac FOTO ISU Ialomiţa
Pompierii caută de trei zile trupul bărbatului dat dispărut într-un lac FOTO ISU Ialomiţa

Un bărbat despre care se bănuieşte că s-a înecat în braţul  Borcea, în zona localităţii Făcăeni, este de negăsit de trei zile. Pompierii din Feteşti îl caută neîncetat.

Conform ISU Ialomiţa, alerta s-a dat pe 27 decembrie, a treia zi de Crăciun, când printr-ul apel la 112 a fost semnalată dispariţia unui bărbat. Militarii au declanşat imediat operaţiunile de căutare, însă fără niciun rezultat.

La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă două echipaje din cadrul Staţiei de pompieri Feteşti, cu o autospecială şi o barcă pneumatică. Până luni, la lăsarea serii, trupul bărbatului nu a fost găsit. Marţi dimineaţă a fost reluată operaţiunea, dar salvatorii nu au dat de urma celui dispărut. 

Reclamaţia privind dispariţia bărbatului a fost făcută de către fratele acestuia, iar pompierii au demarat imediat căutările. Se pare că victima ar fi căzut accidental în apă, în timp ce se afla la pescuit. Marţi seară, ISU Ialomiţa a anunţat că trupul bărbatului nu a fost găsit, căutările fiind întrerupte.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident cu trei răniţi pe DN2. O persoană rămasă încarcerată, transportată la un spital din Capitală

Cine este tânăra care a ars de vie într-un teribil accident pe DN2. Recent, trăise o nenorocire

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite