Apariţie misterioasă. Un adolescent dat dispărut în urmă cu trei ani a fost găsit, din întâmplare, într-o benzinărie la 1.000 km de casă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: CNN
Foto: CNN

Un băiat de origine americană, care a fost dat dispărut în urmă cu trei ani, a fost găsit hoinărind pe străzi la peste 1.000 de kilometri de locuinţă, în statul Utah, potrivit CNN.

Poliţia din districtul Summit a preluat un apel de urgenţă, în urma căruia era indicată prezenţa unui tânăr care dormea pe străzi, aflat lângă o benzinărie. Ajungând la faţa locului, poliţiştii i-au oferit ajutor şi au încercat să-l convingă să intre în maşina lor pentru a se încălzi. Unul din ofiţerii care s-au prezentat la faţa locului, a căutat pe site-ul Centrului Naţional pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi şi a găsit poza lui Connerjack Oswalt. 

Connerjack Oswalt, 19 ani, a fost declarat dispărut în anul 2019 în luna septembrie din Clearlake, California, situat la nord-vest de Sacramento. 

Organele de poliţie consideră că este aceeaşi persoană pe care au găsit-o la benzinărie. Autorităţile au contactat familia băiatului, la apel a răspuns mama acestuia. Pentru a-l putea identifica, femeia le-a spus poliţiştilor că băiatul are un semn din naştere pe gât. Bunicul lui Oswalt împreună cu tatăl vitreg au mers în Park City, Utah, pentru a-l recunoaşte pe băiat. 

Conversaţia dintre mama băiatului şi tatăl vitreg, potrivit CNN

„El este?”, spune mama băiatului la telefon, la telefon. 

„Puţin mai în vârstă, dar da”, răspunde tatăl vitreg al lui Oswalt. 

„Scumpul meu băiat este în viaţă. Poţi să te duci să-l iei, te rog?”, a fost rugămintea femeii care nu-şi mai văzuse copilul de trei ani. 

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite