UPDATE Un adolescent de 14 ani, aflat în grija bunicilor, a dispărut. Unde l-au găsit poliţiştii

0
0
Sursa Poliţie
Sursa Poliţie

Bunicii unui băiat de 14 ani au anunţat poliţia din Slatina că nepotul lor este de negăsit. Părinţii băiatului sunt plecaţi.

UPDATE: Băiatul care a fugit din casa bunicilor săi din Slatina a fost găsit duminică, 30 ianuarie 2022, la peste 150 km distanţă, în oraşul Târgu-Jiu.

„Minorul a fost identificat de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, în municipiul Târgu Jiu, fiind în prezenţa fraţilor săi. Acesta nu a fost victima niciunei infracţiuni“, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Ştirea iniţială

Dispariţia a fost semnalată duminică, 30 ianuarie 2022. 

„În această dimineaţă, poliţiştii, din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, au fost sesizaţi de un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că, în dupa-amiaza zilei de 29 ianuarie a.c., în  jurul orei 15:00, nepotul acestuia, MOLDOVAN ALIN ANDREI, de 14 ani, domiciliat în municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, pe care îl avea sub supraveghere şi care locuia împreună cu acesta, a plecat voluntar şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime - aproximativ 1,60 metri, greutate - aproximativ 50 de kilograme, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, ten măsliniu.

La momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu o geacă albastră cu 2 dungi la nivelul pieptului, una albă şi una roşie, hanorac negru, cu glugă, pantaloni albi, tip blugi, cu două buzunare laterale, iar în picioare purta adidaşi albi“, ste anunţul IPJ Olt.

Băiatul se afla de aproximativ doi ani în grija bunicilor paterni. Tatăl băiatului munceşte în Italia, iar mama s0a recăsătorit şi locuieşte într-un alt oraş. Este prima plecare a băiatului, de aceea bunicii s-au îngrijorat. 

Cei care pot furniza informaţii ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Salvamontiştii caută un schior, dat dispărut de către prieteni, în afara domeniului de schi Transalpina

Un bărbat a murit după ce a căzut zeci de metri de pe o stâncă în Cheile Bicazului 

Mai multe - Slatina

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite