Un bărbat din Gorj a fost dat dispărut după zece ani de când a plecat la muncă în Norvegia și nu s-a mai întors

0
0
Publicat:

Un bărbat din Târgu Cărbuneşti, Gorj, a fost dat dispărut după zece ani. Dănuț Cătălin Dobrescu, în vârstă de 35 de ani, a plecat în Norvegia în 2014 pentru a lucra acolo și nu s-a mai întors de atunci. Poliția a demarat o căutare națională pentru găsirea sa.

Bărbatul a plecat la muncă în Norvegia în 2014 - Foto IPJ Gorj
Bărbatul a plecat la muncă în Norvegia în 2014 - Foto IPJ Gorj

Un bărbat din orașul Târgu Cărbuneşti a fost dat dispărut după zece ani. El plecase la muncă în Norvegia în 2014, iar de atunci nu s-a mai întors, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, potrivit Agerpres.

La data de 17 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 59 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiul său, Dănuţ Cătălin Dobrescu, de 35 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, a plecat de la domiciliu, în data de 27 spre 28 iulie 2014, şi nu a mai revenit. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că, la data de 27 spre 28 iulie 2014, bărbatul a plecat voluntar de la domiciliul său, precizând că o să meargă la muncă în Norvegia, şi nu a mai revenit. Nu se cunosc detalii privind articolele de vestimentaţie cu care era îmbrăcat la data plecării", menţionează reprezentanţii IPJ Gorj.

În momentul în care a plecat, semnalmentele bărbatului erau: înălțime de 1,75 metri, greutate de aproximativ 75 de kilograme, păr șaten, față ovală și ochi căprui.

S-a instituit punerea în urmărire la nivel naţional a persoanei dispărute. Cei care pot furniza informații utile pentru identificarea bărbatului sunt rugați să sune la numărul de urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite