Bărbat dispărut în râul Ialomiţa, căutat de pompieri şi scafandri

0
0
Bărbatul a dispărut în râul Ialomiţa FOTO ISU Ialomiţa
Bărbatul a dispărut în râul Ialomiţa FOTO ISU Ialomiţa

Un bărbat, despre care se presupune că s-a înecat în râul Ialomiţa, este căutat de pompierii din Urziceni, alături de un echipaj de scafandri de la ISU Bucureşti-Ilfov.

Autorităţile din Urziceni sunt în alertă de miercuri după-amiază, 17 august, pentru căutarea unei persoane care s-ar fi înecat în râul Ialomiţa, în localitatea Crăsanii de Jos.

Două echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului  de pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o barcă, pentru căutarea victimei. 

Conform ISU Ialomiţa, este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, posibil înecat în râul Ialomiţa, pe raza localităţii Crăsanii de Jos, în timp ce se afla la adunat PET-uri. Victima era cu un alt bărbat, care a alertat autorităţile în momentul în care aceasta a dispărut în apă. 

La faţa locului a fost solicitat în sprijin şi un echipaj de scafandrii de la ISU Bucureşti Ilfov şi unul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

Salvatorii au căutat victima miercuri, 17 august, până la lăsarea nopţii, însă, din păcate, fără niciun rezultat.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina.  „Conducerea” Crimeei a părăsit brusc peninsula. Ruşii acuză de atacurile din Crimeea o organizaţie islamistă a tătarilor, „coordonată” de Kiev

EXCLUSIV Expert în istoria Europei de Est, despre actualul război: „Putin se teme de România”

Mai multe - Slobozia

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite