Un tânăr de 19 ani, din Olt, a dispărut misterios dintr-o benzinărie din Germania. Familia a anunţat Poliţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
disparut olt geantă mircea

Un băiat în vârstă de 19 ani a dispărut, marţi, 16 august 2022, dintr-o benzinărie din Germania. Şoferul care ar fi trebuit să-l aducă în România a sesizat autorităţile.

Anunţul dispariţiei băiatului de 19 ani, din judeţul Olt, l-a făcut Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 19:00, poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Găneasa, au fost sesizaţi, de o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, la data de 24 iunie a.c., fiul său, GEANTĂ ALIN MIRCEA, în vârstă de 19 de ani, din comuna Strejesti, judeţul Olt, a plecat voluntar de la domiciliu, la muncă în Germania, iar în data de 16 august 2022, ar fi plecat din Germania către România. 

Aceasta a mai declarat faptul că fiul său ar fi plecat din Germania cu un autoturism al cărui număr de înmatriculare, şofer şi pasageri nu-i cunoaşte, iar dintr-o benzinărie de pe teritoriul Germaniei, când şoferul a oprit, fiul său ar fi părăsit autoturismul şi ar fi plecat într-o direcţie necunoscută“, spun poliţiştii. 

Tânărul are următoarele semnalmente: înălţime 1,90 metri, greutate 70 de kilograme, ochi negri, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt, faţa ovală, fără semne particulare.

„Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta la momentul dispariţiei“, mai precizează poliţiştii.

Cum a aflat familia

Aventura tânărului plecat la muncă în Germania nu s-ar fi derulat conform planului, astfel că pentru a se întoarce în ţară cineva ar fi plătit drumul. Băiatul a urcat în maşina unui român care venea din Spania şi care a preluat şi alte persoane pentru a le aduce în ţară. Fără să dea ceva de bănuit, într-o benzinărie din Wittenburg a coborât, ca şi alţi pasageri, însă când şoferul s-a pregătit să pornească din nou la drum a observat că tânărul lipseşte. Bagajul acestuia a rămas în maşină, ceea ce i-a derutat şi mai tare pe colegii de drum. Şoferul autovehiculului a sunat atunci autorităţile, nu ar fi reuşit să se înţeleagă cu poliţiştii (pentru că şoferul nu vorbea nici limba germană şi nici limba engleză), aşa că a sunat o altă persoană, cel mai probabil persoana care a plătit cursa. Aceasta din urmă ar fi anunţat, la rândul ei, familia tânărului, mama persoanei dispărute fiind cea care s-a adresat poliţiştilor din Olt.

Băiatul figurează deja pe site-ul Poliţiei Române pe lista persoanelor dispărute, fiind căutat la nivel naţional, iar dispariţia va fi anunţată şi colegilor din Germania.  

„GEANTA ALIN MIRCEA

Născut în: Dragasani, jud. VILCEA, ROMANIA

Data naşterii: 15-10-2002

Cetăţenie: ROMANIA

Domiciliat în: Strejestii de Sus, jud. OLT, ROMANIA

Locul disparitiei: Wittenburg, GERMANIA

Motivul: DISPARUT

Fapta: ALTE FAPTE“ sunt datele care se regăsesc pe site-ul Poliţiei Române la secţiunea persoane dispărute. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Rămăşitele unui indian dat dispărut în Himalaya au fost descoperite după 38 de ani

Vaci dispărute de pe o păşune şi apărute pe o plantaţie de afine. Ce s-a întâmplat

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite