Băiat de 17 ani, din Olt, căutat de Poliţie. A plecat cu bilet de voie şi nu s-a mai întors UPDATE

0
0
Gabriel Mihai Gheorghe a plecat duminică, 14 august 2022, dintr-un centru din Caracal. FOTO: IPJ Olt
Gabriel Mihai Gheorghe a plecat duminică, 14 august 2022, dintr-un centru din Caracal. FOTO: IPJ Olt

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din judeţul Olt, este căutat de poliţiştii din Olt. Băiatul este îngrijit în sistemul de protecţie, iar cei care îl aveau în grijă au anunţat că a plecat cu bilet de voie, însă nu s-a întors în centru.

UPDATE: Gabriel s-a întors la centrul de plasament din Caracal. El le-a spus celor care îl au în grijă, dar şi poliţiştilor, că a fost în vizită la bunica lui, în localitatea Fărcaşele, din judeţul Olt. 

Ştirea iniţială

Băiatul a plecat, din centrul social în care este îngrijit, din structura DGASPC Olt, duminică, 14 august 2022, cu bilet de voie, însă nu a revenit după câteva ore, conform celor convenite. Responsabilii centrului au anunţat, duminică-seara, 14 august, dispariţia adolescentului. 

„La data de 14 august a.c., în jurul orei 23:00, poliţiştii Poliţiei Municipiului Caracal au fost sesizaţi, de un bărbat, instructor-educator în cadrul Serviciului Social din municipiul Caracal, cu privire la faptul că, la data de 14 august a.c., în jurul orei 16:00, numitul GHEORGHE GABRIEL MIHAI, în vârstă de 17 de ani, din municipiul Caracal, a plecat voluntar de la serviciul social şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate 60 de kilograme, ochi căprui, faţa ovală, constituţie atletică, păr negru, tuns scurt, iar ca semn particular, avea tatuat pe gât, pe partea stângă, un simbol religios, respectiv trei cruciuliţe“, au anunţat reprezentanţii inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt. 

Băiatul era îmbrăcat, la momentul plecării din centru, cu un tricou de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta adidaşi de culoare neagră.

Nu este prima plecare a lui Gabriel, băiatul aflându-se în sistemul de protecţie de mulţi ani, iar plecările neanunţate au mai fost sesizate Poliţiei.

„Cei care pot furniza informaţii ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112“ - este apelul poliţiştilor.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Un cuplu a fost reţinut de poliţişti după o căutare pe Google. Care era termenul căutat şi de ce sunt acuzaţi cei doi

Analiză: Ce informaţii caută online turiştii străini atunci când vizitează Bucureştiul

Mai multe - Slatina

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite