Turist american găsit mort, din întâmplare, într-o prăpastie din Bucegi. Salvatorii căutau alt dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Salvamontiștii au descoperit sâmbătă, 20 aprilie, într-o prăpastie din Bucegi, trupul unui turist american, care nu era dat dispărut.

Salvatorii au recuperat trupul neînsuflețit al unui turist american FOTO Salvamont
Salvatorii au recuperat trupul neînsuflețit al unui turist american FOTO Salvamont

Trupul neînsuflețit al unui turist american, din Seattle, a fost recuperat dintr-o prăpastie din Bucegi, anunță salvamontiștii din Zărnești, Brașov.

Din primele estimări, turistul a căzut de la 400 de metri.

El a fost găsit întâmplător, salvatorii fiind în căutarea unui al dispărut, un român de care nimeni nu mai știe nimic de șase zile. Este vorba de Mihai Ioan Alexandru, vârsta 37 ani din Drăgășani, Olt.

„Serviciile Salvamont din Argeș și Vâlcea au demarat primele acțiuni de căutare în baza unor informații primite, iar serviciul Salvamont Zarnesti a solicitat un elicopter pentru a verifica o zona în care, se pare, că sunt ceva elemente de îmbrăcăminte sau echipament la baza unui perete de cca 400 m.

Mihai Ioan Alexandru dat disparut
Mihai Ioan Alexandru dat disparut

Salvamont România va solicita sprijinul privind eventuale informatii privind persoana din imagine care a plecat, acum 6 zile din Pitești, spunându-le prietenilor ca "pleacă pe munte" , fara nici un alt detaliu.

Până în prezent nu știe nimeni nimic de el. Am aflat de la prieteni că si-a cam vândut echipamentul de munte, deci fără sac de dormit, cort și alte ce l-ar putea ajuta peste noapte. Orice info este binevenită, poate l-a văzut cineva pe undeva“, este anunțul Salvamont.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite