Stiri despre barbat

  2224 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • ¨Omul de Cauciuc¨ a făcut spectacol la Roma
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ¨Omul de Cauciuc¨ a făcut spectacol la Roma

  Francisco Domingos Angola are vârsta de 20 de ani şi potrivit ziarului ¨Leggo¨, este demn pentru a intra în Cartea Recordurilor. Bărbatul reuşeşte să îşi deschidă gura extrem de mult, trăgându-se cu mâinile de fălci. Sursa citată susţine că Francisco s-a aflat ieri, 15 martie, în Piaza Spagna din Roma, unde şi-a etalat talentele pentru turişti, într-un spectacol improvizat.

 • Dresează-ţi soţul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dresează-ţi soţul!

  O autoare britanică susţine că bărbaţii pot fi învăţaţi să se poarte aşa cum îşi doresc femeile. Pentru a struni un domn e nevoie doar de un strop de inteligenţă şi de puţin efort. Nimeni nu e perfect! Femeile ştiu că până şi bărbaţii după care sunt topite au defectele lor. Dar există soluţii.

 • Un bărbat din Ocoliş s-a spânzurat în pădurea din sat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un bărbat din Ocoliş s-a spânzurat în pădurea din sat

  Un bărbat de 40 de ani din comuna Ocoliş, sat Lunca Largă a fost găsit spânzurat de un copac pe versantul unui munte. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de sora acestuia care a alertat poliţiştii.

 • În comă după ce a traversat prin loc nepermis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În comă după ce a traversat prin loc nepermis

  Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Alba Iulia este în comă de gradul trei după ce a fost lovit aseară de o maşină pe şoseaua de centură a oraşului.

 • Botoşani: Şocant: S-a sinucis la uşa fostei neveste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Şocant: S-a sinucis la uşa fostei neveste

  Un bărbat de 52 de ani din Botoşani s-a spânzurat în această după amiază de balustrada de pe casa scării pentru că nu era primit în locuinţă.  Descpperirea macabră a fost făcută de o fetiţă de şase ani care a alertat vecinii.

 • Constanţa: Un bărbat a murit împuns de un taur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Un bărbat a murit împuns de un taur

  Ion Borda (61 de ani), îngrijitor la o fermă de la marginea oraşului, a murit în această dimineaţă, după ce aseară a fost călcat şi împuns de un taur.

 • Celui mai gras român i-au scos 80% din stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Celui mai gras român i-au scos 80% din stomac

  Stelian Jurcă, bărbatul în vârstă de 46 de ani care suferea de obezitate morbidă şi ajunsese să cântărească în jur de 350 de kilograme, a fost operat aseară în jurul orei 17.00 la Spitalul „Sfântul Ioan“ din Capitală.

 • De ce ies scântei în bucătărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce ies scântei în bucătărie

  Bărbaţii şi femeile abordează diferit mâncarea şi gătitul. Cotidianul britanic „The Independent” a adunat câte zece reproşuri pe care partenerii şi le fac unii altora în bucătărie.

 • Ieşean băgat în spital de trei femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ieşean băgat în spital de trei femei

  Bărbatul de 51 de ani a ajuns la Spitalul de Urgenţe din Copou cu multiple plăgi şi traumatisme, mai ales la nivelul capului.

 • A murit în şanţ cu sticla de ţuică lângă el
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A murit în şanţ cu sticla de ţuică lângă el

  Un bărbat de 49 de ani din satul Iegherişte a murit azi noapte înecat într-un şanţ din comuna Crucişor. Gigel Morar a fost descoperit în jurul orei 23. 15 de un tânăr care trecea prin zonă. 

 • Cuvinte de duminică: Noi şi ele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cuvinte de duminică: Noi şi ele

  Noi suntem cei care spun bancuri cu blonde şi luăm peste picior femeile de succes, fiindcă „ştim bine cum au ajuns aici".

 • Bărbaţii agresivi îşi deprimă nevestele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii agresivi îşi deprimă nevestele

  Depresiile femeilor pot fi alimentate şi agravate de partenerii de viaţă ostili, arată un nou studiu. Se pare însă că fenomenul nu funcţionează şi invers.

 • Slatina: Captiv în ghena de gunoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Captiv în ghena de gunoi

  Un bărbat din Slatina a fost salvat azi dimineaţă de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt dintr-o ghenă de gunoi amplasată pe strada Cuza Vodă din Slatina.

 • La volan fără permis la 71 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La volan fără permis la 71 de ani

  Un bărbat din comuna Bistra, judeţul Alba, în vârstă de 71 de ani este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis.

 • Bucureşti: Zdrobit într-un canal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Zdrobit într-un canal

  Dorel Ghiţă, un bucureştean în vârstă de 52 de ani, a căzut aseară într-un canal de pe Bulevardul Basarabia, lângă staţia de metrou Republica.

 • Constanţa: Bărbat dispărut în drum spre Serbia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Bărbat dispărut în drum spre Serbia

  Familia lui Costel Lungu, de 53 de ani, din Constanţa au reclamat la Poliţie că acesta nu mai poate fi contactat. Familia le-a spus oamenilor legii că Lungu a plecat de acasă pe 11 februarie la ora 3.30, cu un autoturism, către Portul Bucovar din Republica Serbia şi nu a ajuns, până în prezent, la destinaţie şi nici nu răspunde la telefon.

 • VIDEO Agăţatul e o artă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Agăţatul e o artă

  Indiferent de look, de educaţie sau de mărimea contului, toţi bărbaţii vor să ştie acelaşi lucru: cum să aducă în patul lor cât mai multe femei. Există replici, locuri şi tehnici de agăţat. Arta seducţiei se învaţă, cu sau fără profesor.

 • Bărbat ucis în bătaie la Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbat ucis în bătaie la Alba Iulia

  Un bărbat de 62 de ani din Alba Iulia a fost omorât după ce a fost lovit de mai multe ori cu obiecte contondente în zona capului, toracelui şi a abdomenului. Crima s-a produs pe o stradă din cartierul Bărăbanţ.

 • Bărbat reţinut pentru trei furturi din biserici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbat reţinut pentru trei furturi din biserici

  Un tânăr în vârstă de 28 de ani din localitatea Pîscov, judeţul Buzău, a fost reţinut de procurorii din Alba Iulia după ce a furat mai multe bunuri dini trei biserici. Acesta a sustras sume de bani şi mai multe bunuri bisericeşti.

 • Botoşani: Furt din supermarket
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Furt din supermarket

  Un botoşănean s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să fure 10 kilograme de brânză de vaci.

Modifică Setările