Cine e bărbatul special din viața Ancăi Țurcașiu care nu a dezamăgit-o niciodată: „El a fost tot timpul acolo“

0
Publicat:

Divorțată după un mariaj de peste 2 decenii, Anca Țurcașiu a mărturisit recent că dintotdeauna, în viața ei, a existat un bărbat special. Artista a spus că acesta i-a fost sprijin, umărul pe care a găsit alinare.

Anca Țurcașiu are un bărbat special în viața ei FOTO Adevărul
Anca Țurcașiu are un bărbat special în viața ei FOTO Adevărul

El a fost tot timpul acolo, de când m-am născut”, a declarat Anca Țurcașiu, conform click.ro. Cântăreața a povestit în cadrul emisiunii la Măruță despre omul care nu a părăsit-o niciodată și care i-a fost de cel mai mare ajutpr în viață.

Citește articolul complet pe click.ro

Anca Țurcașiu și-a uimit fanii cu o postare: „Mă gândesc foarte serios la a-mi vinde toate paltoanele...”

Anca Țurcașiu și-a uimit fanii, cu ultima sa postare pe Instagram. Actrița, în vârstă de 53 de ani, se gândește să facă o schimbare radicală în viața ei. Ba chiar i-a întrebat pe internauți ce părere au de idee.  

Vedeta s-a arătat nostalgică după zilele de vară. Nu îi place deloc venirea toamnei și pare să se gândească cu groază la iarna ce urmează. De aici și ideea de a face o schimbare.

Anca Țurcașiu s-a declarat, pur și simplu, îndrăgostită de mare și soare. Temperaturile scăzute nu îi priesc deloc, așa că se gândește cum ar putea scăpa de ele, undeva peste hotare. Artista a postat o fotografie senzuală, în care stă pe o plajă, îmbrăcată cu un pareo de culoare albă, peste costumul de baie, lăsându-și la vedere picioarele perfect bronzate. Ținuta este accesorizată cu ochelari de soare și o pălărie.

„Dragostea mea pentru un țărm de mare e nemăsurată...”, a scris vedeta, arătându-și dorul de vară.

Ea a continuat, mărturisindu-le urmăritorilor săi faptul că se gândește serios să vândă tot și să plece în țările calde.

„Mă gândesc foarte serios la a-mi vinde toate paltoanele, cizmele, căciulile, mănușile etc. pentru ca, la un moment dat, să elimin iernile din viața mea trăind din octombrie până în mai pe undeva pe planeta asta, unde este vară. Ce ziceți?”, a întrebat ea pe Instagram.

Postarea a strâns peste 1.000 de aprecieri în doar câteva ore, însă internauții s-au arătat mai degrabă uimiți de fizicul vedetei, care nu își arată deloc vârsta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite