Violator care agresa fetițe în București, capturat de Poliție

0
Publicat:

Polițiștii bucureșteni au arestat un bărbat de 55 de ani acuzat că, în ultimele săptămâni, a violat două fetițe, de 10 și 15 ani. Agresorul are antecedente fiind acuzat că a comis fapte similare și în alte state din Europa.

Bărbat arestat pentru că ar fi violat două fete minore - Foto Shutterstock
Bărbat arestat pentru că ar fi violat două fete minore - Foto Shutterstock

Pe 16 iulie 2023, bărbatul a convins o copilă de 10 ani, ce se afla într-o gară din București, să meargă acasă la el, și acolo ar fi obligat-o să întrețină mai multe raporturi sexuale. Apoi, bărbatul i-a luat fetei telefonul mobil și a lăsat-o să plece din locuința sa”, informează  Poliția Capitalei. 

Pentru că micuța era fugită de acasă, iar telefonul era tot ce avea mai de preț, două zile mai târziu, a decis să se întoarcă în gară pentru a-și recupera telefonul de la agresor. Însă acesta a dus-o la un hotel din apropiere, și a obligat-o din nou să întrețină relații sexuale cu el. Fata a reușit să scape și a plecat în Râmnicu Vâlcea, cu un autocar, unde a fost găsită de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. 

Iar micuța nu a fost singura victimă a agresorului. Acesta mai este acuzat de o adolescentă de 15 ani că „la data de 30 octombrie 2023, în timp ce se afla într-o gară din Capitală, ar fi fost abordată de un bărbat, care sub diferite pretexte ar fi convins-o să meargă cu el într-un hotel, de unde ar fi urmat să plece împreună, a doua zi, în județul Vâlcea. După ce ar fi ajuns la hotel, bărbatul în cauză ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale, după care i-ar fi furat o sumă de bani.”, potrivit surselor citate. 

Faptele ar fi fost comise în hoteluri situate în sectoarele 1 și 6 din București. 

Bărbatul a fost identificat, în urma colaborării cu alte două state partenere. Modul de comitere a faptelor dar și semnalmentele oferite de cele două fete au dus la concluzia că este vorba de același bărbat. 

Deși locuiește în București, acesta a fost localizat și reținut în județul Brașov. 

Cum încerca bărbatul să scape 

De fiecare dată când agresa o victimă, acesta pleca din Capitală, în speranța că nu va fi prins. Nu este prima dată când bărbatul de 55 de ani comite astfel de infracțiuni. Acesta a fost condamnat anterior pentru  fapte de natură sexuală în Anglia şi Spania. În aceste țări, bănuitul a agresat sexual, a furat și tâlhărit alte femei. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite