Semne evidente că bărbatul pe care-l placi nu e atras de tine. Când face asta, poți deja renunța

0
Publicat:

Dacă ești femeie și te interesează un anumit bărbat, însă acesta nu dă semne că te place la rândul său, iată cum îi poți decodifica limbajul corpului. Este doar o pierdere de vreme să încerci să cucerești un bărbat dezinteresat.

La ce să fii atentă, dacă îți place un bărbat, Foto Pexels
La ce să fii atentă, dacă îți place un bărbat, Foto Pexels

Mai ții minte serialul ”Totul despre sex”? Acolo, cele patru prietene deslușeau adesea enigmele bărbaților din viața lor. Este și un episod emblematic, la un moment dat, când Miranda află din dialogul pe care îl purtau doi bărbați că situația era cât se poate de simplă: dacă nu te place, nu e atras de tine, renunță, nu-ți mai complica viața încercând să-l cucerești. ”Nu te place, depășește momentul.” Căci nu vei avea nicio satisfacție să stai cu un bărbat care nu este încântat că te are în viața lui.

Specialiștii în relații ne mai dau câteva ponturi pentru a evita o relație sortită dinainte eșecului.

Iată care sunt semnele care îți dau de înțeles că el nu te place. Femeile au nevoie de un asemenea ghid, mai ales că foarte mulți bărbați au un comportament ambiguu. Însă dacă cel pe care îl place faci câteva din lucrurile de pe listă, poate c-ar fi bine să nu-ți mai pierzi timpul.

Te place sau nu? Cum îți dai seama? Foto Pexels
Te place sau nu? Cum îți dai seama? Foto Pexels

Lipsa contactului vizual

Dacă un bărbat nu este interesat de o femeie, el va evita contactul vizual cu ea. Acest comportament poate indica faptul că nu este pe deplin prezent în conversație sau că încearcă să se distanțeze emoțional.

Un limbaj al corpului neprietenos

Dacă cel pe care-l placi pare mai degrabă țâfnos, stă picior peste picior sau cu mâinile încrucișate, evitând astfel o eventuală invadare a teritoriului, e clar: nu e fanul tău. Căci un bărbat care place o femeie, o va spune și cu corpul său. Va fi deschis și dornic de apropiere, fără bariere fizice. Acestea indică faptul că nu este deschis să comunice în continuare sau să se conecteze.

Lipsa atingerilor fizice

Prin atingeri, te conectezi cu o persoană. Dacă bărbatul pe care-l placi nu dă semne că vrea să te atingă, mai mult ca sigur nu este atras de tine așa cum poate ți-ai dori. Un bărbat fermecat de o femeie, va căuta să-i stea cât mai aproape, s-o atingă pe umeri ”din greșeală” sau să găsească motive pentru eventuale îmbrățișări.

Răspunsuri scurte

Of, ce neplăcute sunt acestea! Când un bărbat este dezinteresat, el nu investește în conversație și încearcă să o încheie rapid. Iată încă un semn că-ți pierzi vremea!

Lipsa de entuziasm

Bărbații care nu sunt interesați de o femeie își arată fățiș lipsa de entuziasm în jurul ei. Ce înseamnă asta? Nu-l captivezi cu ce spui, cu ideile tale, cu propunerile tale. Este total dezinteresat în a-și petrece timpul cu tine. Lasă-l.

Nu te caută

Acesta este un semn principal. Și nu, nu-i găsi scuze. Nu e ocupat, nu are treabă, crede-ne. Un bărbat interesat își face timp întotdeauna! Dacă vezi această atitudine din partea lui, nu te mai minți singură. Nu te place. Sau te place ca pe o amică, nu ca pe o parteneră în sfera sentimentală.

Își verifică mereu telefonul

Este un semn important! Desigur, în ziua de azi, cam toată lumea își verifică telefonul constant, însă un bărbat interesat va uita de telefon. Nu e al tău dacă își caută distracția în online. Nu mai pierde timpul.

Aceste mici sfaturi ale specialiștilor în relații te pot ajuta cu adevărat să te reorientezi, în cazul în care stai pe lângă un bărbat așteptând atenția sa, care nu mai vine. Și fii atentă! Dacă nu a venit până acum, nici că mai vine. Nu le lua ca pe niște informații pline de cruzime, ci doar realiste, care te pot ajuta să găsești un partener cu adevărat interesat.

Foto: Pexels

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite