Un bărbat și-a dat foc în fața tribunalului în care are loc procesul lui Trump | VIDEO

0
Publicat:

Într-un video care circulă pe reţelele de socializare, se observă o persoană, cu ambele mâini în spatele capului, arzând ca o torţă vie, spre victimă aleargă polițiști care nu reușesc să intervină. După ceva timp, persoana s-a prăbuşit. Un bărbat a folosit un stingător, scrie AGERPRES.

Donald Trump FOTO: EPA-EFE
Donald Trump FOTO: EPA-EFE

„Un bărbat şi-a dat foc în faţa tribunalului. Adunăm informaţii de la faţa locului”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din New York.

Evenimentele s-au petrecut în jurul orei 13.30 (17.30 GMT), în faţa echipelor de media aflate la fața locului pentru a transmite informații despre procesul fostului președinte Donald Trump.

Conform informațiilor disponibile fost finalizată componenţa juriului de 12 persoane şi şase supleanţi în procesul în care Donald Trump este acuzat de plăţi destinate pentru a cumpăra tăcerea unei foste actriţe de filme pentru adulţi, acesta este primul proces penal deschis împotriva unui fost preşedinte al Statelor Unite, notează dpa.

Fostul președinte este vizat de 34 capete de acuzare cu privire la falsificări de documente contabile ale companiei sale imobiliare, Trump Organization, implicându-l şi pe fostul său avocat său Michael Cohen, ce ar fi urmărit să ascundă plata a 130.000 de dolari către actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels.

Donald Trump, care a pledat nevinovat la toate capetele de acuzare, riscă o pedeapsă maximă de 4 ani de închisoare cu executare dacă va găsit vinovat de instanță. Potrivit tribunalului, procesul ar putea dura până la opt săptămâni de la momentul încheierii selecției juraţilor.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite