Adolescentă șantajată de un bărbat cu 40 de ani mai mare să întrețină relații intime

0
Publicat:

O fată de 16 ani, din Timișoara, a fost violată și filmată de un bărbat de 54 de ani care în prealabil a convins-o să consume băuturi alcoolice. Polițiști l-au arestat pe individ, iar acum este cercetat pentru pornografie infantilă și viol săvârșit asupra unui minor, în formă continuată. 

Dispozitivele găsite în casa bărbatului cercetat pentru viol - Foto Poliția Română
Dispozitivele găsite în casa bărbatului cercetat pentru viol - Foto Poliția Română

Potrivit anchetei, bărbatul ar fi supravegheat-o pe eleva de 16 ani și a constrâns-o în mod repetat să întrețină relații sexuale, în timp ce o filma.

În cauză s-a reținut că, în luna iulie 2023, un bărbat, de 54 de ani, ar fi abordat în spațiul public o victima minoră, de 16 ani, pe care ar fi determinat-o să consume băuturi alcoolice, după care, profitând de starea în care se afla, ar fi transportat-o la domiciliul său și ar fi întreținut cu aceasta raporturi sexuale, pe care le-ar fi înregistrat  și stocat în telefonul mobil personal.”, spun polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timișoara - Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice. 

Adolescenta a fost constrânsă să întrețină în mod repetat relații sexuale cu bărbatul. Acesta a  amenințat-o că va arăta familiei și colegilor filmulețele dacă refuză. Mai mult decât atât, bărbatul a continuat să filmeze cu telefonul scenele intime cu eleva și a supravegheat-o zilnic, la școală. Fata era într-o permanentă stare de frică din această cauză. 

După ce eleva a refuzat să continue relația, în luna inauarie 2024, bărbatul s-a răzbunat distribuind imagini „cu caracter sexual explicit” către membrii familiei și colegii de școală ai fetei. 

Bărbatul a fost capturat ieri, în apropierea școlii unde fata învață. Polițiștii au găsit în casa acestuia  „mai multe telefoane mobile, un laptop, precum și alte mijloace de probă”.

Individul a fost arestat preventiv.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite