Un bărbat cu afecțiuni psihice, care s-a baricadat în locuință de mai multe zile, salvat de luptătorii SAS VIDEO

0
Publicat:

Luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au salvat vineri, 12 ianuarie, un bărbat baricadat într-una din camerele locuinței care nu avea nicio sursă de încălzire. Acesta era agitat și refuza orice dialog cu polițiștii.

Vineri, 12 ianuarie, în jurul orei 10.20, prin apel 112, a fost semnalat faptul că, în localitatea Râmniceni, un bărbat cunoscut cu afecțiuni psihice și agresiv s-a baricadat în locuință de aproximativ cinci zile, punându-și viața în pericol.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de ordine publică din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești, care a găsit un bărbat baricadat într-una din camerele locuinței care nu avea nicio sursă de încălzire. Acesta se afla într-o stare accentuată de agitație și refuza orice dialog cu polițiștii.

Imagine din timpul intervenției Captură video
Imagine din timpul intervenției Captură video

Pentru că acesta era cunoscut cu afecțiuni psihice grave, a fost solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale (S.A.S.).

După ce a fost imobilizat în urma pătrunderii în imobil a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmând a fi internat într-o secție de specialitate.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite