Bucureștean reținut pentru violență în familie, ameninţare şi influenţarea declaraţiilor

0
Publicat:

Un bărbat de 44 de ani din Capitală a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de violenţă în familie, ameninţare, lovire sau alte violenţe şi influenţarea declaraţiilor.

Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

„În fapt, la data de 12 august 2023, în jurul orei 22.50, poliţişti din cadrul Secţiei 26 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi agresat fizic un alt bărbat şi o femeie, în timp ce se aflau la o adresă, din Sectorul 4. În urma verificărilor efectuate, de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat ar fi fost lovit de către ginerele său, în timp ce se aflau pe scara blocului, şi, ulterior, în parcare. De asemenea, în timpul altercaţiei, o femeie ar fi încercat să-i oprească, moment în care şi aceasta ar fi fost agresată fizic de acelaşi bărbat, ulterior, persoana în cauză părăsind zona", transmite Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, bărbatul în cauză a continuat să transmită, printr-o aplicaţie de chat, mesaje de ameninţare celor două persoane, precum şi mesaje prin intermediul cărora încerca să le influenţeze declaraţiile, poliţiştii reuşind ulterior să-l identifice şi să-l conducă la audieri.

Poliţiştii au procedat şi la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului şi, întrucât s-a constatat existenţa unui risc iminent, faţă de bărbat a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de cinci zile, mai precizează aceeaşi sursă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite