Bărbat reținut în Capitală, după ce a agresat o persoană în urma unui conflict în trafic

0
Publicat:

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a agresat fizic o persoană în urma unui conflict în trafic, pe o strada din Sectorul 1. 

Bărbat reținut în capitală / Foto: Arhivă
Bărbat reținut în capitală / Foto: Arhivă

„Ieri, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 2 Poliţie au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe", informează un comunicat al DGPMB. 

Potrivit sursei, Secţia 2 Poliţie a fost sesizată, marţi, de către o persoană cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, jurul orei 15,30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan în trafic, un bărbat necunoscut l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu un obiect contondent.

Suspectul a fost depistat, marţi, de poliţişti şi condus la audieri. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite