Stiri despre ajutor

  1359 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Shakira, medaliată de ONU pentru ajutorul acordat copiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Shakira, medaliată de ONU pentru ajutorul acordat copiilor

  Organizaţiei Internaţionale a Muncii, agenţie ce ţine de ONU, i-a acordat Shakirei o medalie din pentru activitatea ei umanitară în scopul ajutorării copiilor din familii sărace. Shakira este ambasador UNICEF al bunăvoinţei.

 • Jurnal de supravieţuire de pe patul de spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de supravieţuire de pe patul de spital

  Un tânăr bolnav de leucemie îşi scrie suferinţa pe blog. Niculae Ionescu, de 37 de ani, este internat la Spitalul Colţea, de unde cere ajutorul pentru a strânge banii necesari transplantului care să-i salveze viaţa.

 • Vlad Filat:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vlad Filat: "România va ajuta Republica Moldova cu 100 de milioane de euro"

  România şi Republica Moldova au ajuns la un acord în privinţa unui ajutor de 100 de milioane de euro pe care ţara noastră îl va acorda guvernului de la Chişinău, după cum a declarat, vineri, premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, într-o conferinţă de presă.

 • Târgu-Mureş:„Cyrano de Bergerac” pentru ajutorarea Alexandrei Comănici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:„Cyrano de Bergerac” pentru ajutorarea Alexandrei Comănici

  Spectacolul „Cyrano de Bergerac, poate...”, pus în scenă la Teatru 74 în această seară de la ora 19.00, are ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea Alexandrei Comănici, studentă la stomatologie în cadrul Univeristăţii de Medicină din Târgu-Mureş care suferă de o formă rară de leucemie.

 • Peste 500 de sătmăreni primesc ajutor la încălzirea locuinţelor cu lemne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 500 de sătmăreni primesc ajutor la încălzirea locuinţelor cu lemne

  Începând de azi şi până joi, 25 februarie, sătmărenii care şi-au depus cereri pentru solicitarea ajutorului la încălzirea locuinţelor cu lemne sunt aşteptaţi să îşi ridice banii de la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială între orele 10.00-15.00, de pe strada Ilişeşti, numărul 4.

 • Brăila: APIA îi sprijină pe fermieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: APIA îi sprijină pe fermieri

  Luna viitoare fermierii brăileni vor putea depune la APIA cerere privind plata pentru schemele de sprijin pe suprafaţă pe anul 2010.

 • Pensionarii care nu se pot întreține singuri pot apela la serviciile Fundației Ruhama
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pensionarii care nu se pot întreține singuri pot apela la serviciile Fundației Ruhama

  Organizaţia sprijină familiile în îngrijirea persoanelor vârstnice dependente sau semidependente, care din cauza situației financiare precare nu pot face față greutăților de zi cu zi. De asemenea, membrii înscriși în serviciul de îngrijire beneficiază de facilitarea relațiilor cu autoritățile locale

 • George Herdeş, un tânăr talentat ce îşi doreşte o viaţă normală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  George Herdeş, un tânăr talentat ce îşi doreşte o viaţă normală

  Tânărul de 22 de ani, care a câştigat mai multe diplome la concursuri de muzică populară are nevoie de o opereţie de 60.000 de euro pentru a se bucura de viaţă. Albaiulianul a suferit un traumatism cranio-cerebral în copilărie, iar în adolescenţă a început să aibă mai multe probleme medicale

 • Botoşani: Victimele din Haiti vor primi ajutor de la Botoşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Victimele din Haiti vor primi ajutor de la Botoşani

  Cadrele didactice botoşănene vin în ajutorul celor loviţi de cutremurul de pe 12 ianuarie. Victimele din Haiti vor primi bani, îmbrăcăminte, încălţăminte şi nu numai, prin iniţiativa Sindivatului Învăţământului Preuniversitar (SIP) de la Botoşani.

 • UE: “Ajutăm Opel, numai dacă are un plan credibil de slavare”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UE: “Ajutăm Opel, numai dacă are un plan credibil de slavare”

  Difcultăţile prin care trece Opel, marcă încă deţinută de General Motors, încă nu par a se sfârşi. Pe lângă cererea foarte slabă de pe piaţa auto, Opel trebuie să convingă Uniunea Europeană că cele 2,7 miliarde de euro de care are nevoie sunt direcţionate unde trebuie.

 • Bucureşti: Gemene de 11 ani luptă să-şi ţină în viaţă mama bolnavă de cancer (GALERIE FOTO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Gemene de 11 ani luptă să-şi ţină în viaţă mama bolnavă de cancer (GALERIE FOTO)

  În bătălia zilnică pentru viaţa mamei lor, surorile de 11 ani, Adina şi Anca trăiesc cea mai cumplită lecţie de viaţă. Laura Stănescu a fost diagnosticată cu cancer ovarian în urmă cu şase luni. Acum, aflată în metastază, doar mâinile fetiţelor o mai „ţin” în viaţă. Din luna septembrie este imobilizată la pat şi doar jumătate de oră pe zi este ridicată într-un scaun cu rotile şi dusă la geam pentru a vedea o a

 • La numai 3 ani, şi-a salvat bunica de la moarte -VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La numai 3 ani, şi-a salvat bunica de la moarte -VIDEO

  Un băieţel în vârstă de 3 ani din Statele Unite şi-a salvat bunica de la moarte, după ce a apelat la numărul de urgenţă 911, aşa cum mama lui îl învăţase cu numai câteva zile în urmă.

 • Târgovişte: Dulciuri, alimente şi detergenţi pentru fata oarbă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgovişte: Dulciuri, alimente şi detergenţi pentru fata oarbă

  Motocicliştii târgovişteni continuă să o ajute pe Elena Badea, asigurându-i strictul necesar. Membrii clubului Valah au reuşit să atragă în campanie şi bikerii din Timişoara, Braşov şi Bucureşti. Comenzile pentru machete continuă să crească.

 • Băcăuanii primesc ceai cald gratuit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băcăuanii primesc ceai cald gratuit

  În zona Stadionului Municipal, la Autogară și în Piața Tricolorului băcăuanii sunt așteptați la punctele de prim-ajutor ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru a servi gratuit un ceai cald.

 • Persoanele fără adăpost riscă în aceste zile să moară înghețate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Persoanele fără adăpost riscă în aceste zile să moară înghețate

  Persoanele fără adăpost vor fi ridicate în aceste zile de pe străzile din Arad și transportate în locuri special amenajate, deoarece ele riscă să moară de frig din cauza gerului înregistrat afară. Cei care se vor ocupa de acest lucru vor fi autoritățile locale.

 • Bucureşti: Gerul a pus pe alergătură ambulanţele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Gerul a pus pe alergătură ambulanţele

  Peste 400 de bucureşteni au solicitat ajutorul echipelor de la Ambulanţă, azi-noapte, din cauza temperaturilor scăzute, numărul fiind aproape dublu faţă de o noapte obişnuită.

 • Târgu-Mureş: Sprijin pentru fermierii mureşeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Sprijin pentru fermierii mureşeni

  Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a repartizat centrului judeţean Mureş suma de 8.548.445 lei de la bugetul naţional, reprezentând plata solicitărilor depuse în anul 2009 pentru sectoarele zootehnic şi vegetal, respectiv sprijinul pentru activitatea de neutralizare a deşeurilor de origine animală.

 • Târgu-Mureş: Ajutaţi-o pe Alexandra!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Ajutaţi-o pe Alexandra!

  Studenta UMF, Alexandra Comănici, are la 23 de ani nevoie de sprijinul mureşenilor pentru a mai trăi. Un transplant medular costă aproximativ 80.000 de euro, bani pe care familia nu îi are în acest moment.

 • Klaus Iohannis:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Klaus Iohannis: "Germania a ajutat cu 400.000 de euro firmele româneşti"

  Germania a trimis anul trecut 400.000 de euro pentru ajutorarea firmelor româneşti, prin intermediul unor fundaţii ale comunităţii germane din România, a declarat vineri primarul Klaus Iohannis, preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR).

 • Râmnicu Vâlcea: Nevoiaşii primesc suplimentar zahăr şi făină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Nevoiaşii primesc suplimentar zahăr şi făină

  Distribuirea alimentelor trebuie finalizată până la 1 februarie. Alimentele ce nu au fost ridicate se redistribuie începând de azi celor cu situaţii materiale grele. Autorităţile au rămas pe stoc cu tone bune de zahăr şi făină.

 • VIDEO Emanuel Petruţ îi ajută pe haitieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Emanuel Petruţ îi ajută pe haitieni

  Inginerul timişorean povesteşte în continuare pentru „Adevărul“ cum a rămas în Haiti pentru a ajuta la refacerea comunicaţiilor. Românul a refuzat să plece din zona devastată de cutremur, deşi casa în care stătea s-a prăbuşit. Câteva zile a dormit sub cerul liber.