Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur. Când vom afla primele procente în judeţul Dâmboviţa | victor ponta

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur. Când vom afla primele procente în judeţul Dâmboviţa

Rezultatele alegerilor prezidenţiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judeţean (BEJ) Dâmboviţa, în cel mult 48 de ore, către Biroul Electoral Central (BEC). În acest timp, BEC centralizează atât datele primite de la fiecare Birou Electoral Judeţean, cât şi de la cele din străinătate. Mai întâi vor fi publicate rezultatele parţiale ale alegerilor prezidenţiale 2014, apoi cele finale.

Remus Pricopie: "Avem peste 1.600 de obiective începute de-a lungul timpului şi neterminate"

Remus Pricopie:

Remus Pricopie, ministrul Educaţiei, a declarat joi, la Matasaru, în judeţul Dâmboviţa, că au fost începute de-a lungul timpului şi nefinalizate lucrări de construcţie sau reabilitare la peste 1.600 de unităţi şcolare din ţară, iar unele doar pentru că primarul avea o anumită culoare politică, nu neapărat că era nevoie de o construcţie nouă în acea localitate.

Legături neortodoxe: Câţi bani s-au scurs de instituţiile publice către bisericile lui Nifon şi care sunt legăurile dintre preoţii din Dâmboviţa şi politiceni

Legături neortodoxe: Câţi bani s-au scurs de instituţiile publice către bisericile lui Nifon şi care sunt legăurile dintre preoţii din Dâmboviţa şi politiceni

Biserici colorate în funcţie de partidul care se află la putere, milioane de lei din bani publici pentru reabilitarea lăcaşelor de cult, dar şi “declaraţii de iubire” din partea înalţilor prelaţi pentru politicieni de vază, reprezintă tabloul relaţiilor dintre politicienii şi preoţii din Dâmboviţa.

Expoziţie inedită la Târgovişte. Fildeşul de mamut descoperit la Curtea Domnească poate fi acum admirat

Expoziţie inedită la Târgovişte. Fildeşul de mamut descoperit la Curtea Domnească poate fi acum admirat

Astăzi, la Târgovişte, va fi deschisă expoziţia ”Descoperiri paleolitice în regiunea extracarpatică a României”, ce va avea loc la Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic. Artefactele expuse provin dintr-un nivel arheologic datat, prin metode absolute, în jurul vârstei de 20.000 de ani şi reprezintă un campament al vânătorilor graveţieni.

Deşi reglementarea celor două penalităţi este distinct prevăzută de lege, se pare că o parte importantă dintre proprietari nu fac diferenţa între cele două tipuri de penalităţi. Îngrijorător este faptul că o parte importantă dintre administratori nu fac distincţia, în listele de plată, între cele două tipuri de penalităţi .

acum 9 zile · comentarii (4)

Mă preocupă de ceva vreme tehnologia pe care o foloseşte Victor Ponta atunci când mânuieşte neadevărul. Materie primă e destulă, nu e zi în care să nu primim marfă proaspătă, dar cu toate acestea ajunsesem într-un punct mort. Un text fabulos al lui Gabriel Liiceanu a avut darul de a-mi debloca situaţia: Victor Ponta pur şi simplu nu minte ca noi, toţi ceilalţi. El face artă.

acum 9 zile · comentarii (58)

Campania pentru alegerile prezidenţiale continuă, în ciuda forfotei de la DNA, a stenogramelor savuroase venite de la partid şi, în general, a Justiţiei. Ponta, cu un partid în fierbere, îşi ia ochii de la Dragnea şi se inspiră din victoriile lui Halep, în timp ce Udrea dă, în continuare, explicaţii referitoare la ţinutele ei. Avem parte şi de un Călin Popescu Tăriceanu care, sub pretextul unui apel către liberali, cere niscaiva atenţie.

acum 9 zile · comentarii (9)

Este o onoare şi o plăcere să vă vedem din nou la Belgrad, mai ales că relaţiile nostre se dezvoltă cu succes. Este la ordinea zilei ca relaţiile de prietenie între ţări să se măsoare în valoarea schimburilor  comerciale. Noi vedem prietenia în mod diferit. Astăzi, Serbia nu are inamici, are numai prieteni mai mari sau mai mici. Noi vedem Federaţia Rusă ca marele nostru prieten.

acum 9 zile · comentarii (7)

Show-ul alegerilor prezidenţiale a fost împins într-o zonă în care şi ultimele fărîme de raţionalitate au fost distruse. Orice încercare de a mai dezbate teme, proiecte de ţară, programe electorale a eşuat. Asistăm la bătălii între instituţii ale statului, grupuri şi structuri de putere.

acum 9 zile · comentarii (24)

S-au înmulţit scrisorile disperate către alegători, îndemnurile la vot, ultimatumurile, drumurile politicienilor la DNA, ţipetele şi glumele de campanie, cântecele şi poeziile ironice despre candidaţi. În câteva cuvinte, s-a încins atmosfera electorală. În următoarele zile o să vi se pară – după spusele unora şi ale altora – că, dacă nu faci ceva acum, după alegerile prezidenţiale vine potopul.

acum 12 zile · comentarii (21)

Perioada ce corespunde sfârşitului Antichităţii şi începutului Evului Mediu se bucură în ultimul timp de un interes crescut din partea cercetătorilor atât din istorie, cât şi din alte domenii. Există noi interpretări ale evenimentelor din trecut şi noi metode de lucru, iar descoperirile din România le completează pe cele din alte ţări.

acum 10 zile · comentarii (0)

Nimeni nu ar fi crezut că acest început de mileniu va însemna şi o revenire cu o asemenea forţă a monstruozităţilor fanatismului şi intoleranţei. Nimic nu ne pregătise pentru asta, avertismentele că ceva foarte grav urmează să se petreacă ţineau mai degrabă de zona restrînsă şi mereu acoperită de ridicol a teoriilor conspiraţiei.

acum 12 zile · comentarii (93)

Miliarde de euro pierde România anual datorită corupţiei, devenită în acest moment principala ameninţare asupra securităţii statului român. În timp ce guvernanţii păstrează salarizarea cadrelor medicale şi a celor din învăţământ la standarde mediocre şi care afectează grav proiectul de stat românesc, banii se scurg în conturi din paradisuri fiscale.

acum 12 zile · comentarii (7)

Făt-Frumos, în mai toate poveştile, creşte într-o zi cât alţii în zece. Realitatea tristă pe care evităm să o vedem vine din aceea că personajul îmbătrâneşte foarte repede şi riscă să moară înainte de vreme. Priviţi evoluţia statelor emergente din ultimul timp şi vă veţi aminti de cărţile copilăriei.

acum 10 zile · comentarii (11)

Premiera noului spectacol al lui Andrei Şerban, „Omul cel bun din Seciuan“ după Bertolt Brecht, a avut loc, iar producţia se dovedeşte la fel de rotundă şi impresionantă ca la repetiţiile din vară. Din păcate, publicul se arată mai interesat de soarta macilor de pe scenă sau de dilema „a aplauda sau nu în picioare“, decât de semnificaţiile profunde ale montării. Astfel, Şen Te este răstignită a doua oară, în mijlocul indiferenţei generale.

acum 12 zile · comentarii (8)
Postari Recente