UPDATE Cazul minorei de 16 ani violate de 7 tineri. Suspecţii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Unul dintre tineri: „Nu a silit-o nimeni“ VIDEO

UPDATE Cazul minorei de 16 ani violate de 7 tineri. Suspecţii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Unul dintre tineri: „Nu a silit-o nimeni“ VIDEO

Cei 7 tineri acuzaţi că au violat o minoră în vârstă de 16 ani au rupt, pentru prima dată, tăcerea. Cu toţii spun că fata le-a făcut ochi dulci şi că s-a culcat cu toţi de bunăvoie. Mai mult, ar fi cerut chiar şi bani pentru a întreţine relaţii sexuale, iar pentru că nu ar fi primit niciun leu a făcut denunţul.

“Ce mai freamăt, ce mai zbucium!” – scria Poetul. Era vorba despre lupta dintre Mircea cel Bătrân şi Baiazid. Freamătul şi zbuciumul s-au iţit şi acum (în ziare, pe site-uri, pe Facebook, la televizor), deşi nu e vorba despre nici o luptă, ci despre un biet cântecel. Sau, cum spune Mircea Cărtărescu, “o poezie cântată”: “Despre smerenie” cu trupa Taxi.

acum 18 zile · comentarii (24)

Singurele lucruri care mă leagă de Marian Munteanu sunt amintirea unui interviu pe care i l-am luat pe la începutul anului 1991 şi o bătaie pe care, tot cam pe-atunci, era s-o încasez într-o noapte, în gara Mărăşeşti: din cauza unei oarecare asemănări fizice, nişte beţivi au crezut că-l au în faţă pe însuşi liderul de la televizor şi ţineau morţiş să-i dea la cap şi la coaste cu câteva dintre convingerile lor.

acum 18 zile · comentarii (68)

Nu ştiu dacă îşi mai aminteşte vreunul dintre noi de tragedia din Colectiv. De cei 64 de tineri care au murit în iadul de acolo, de zecile de răniţi care nu-şi vor mai reveni niciodată cu adevărat, de sărmanii părinţi, fraţi, soţi şi copii ai acestor morţi şi răniţi, oameni care vor rămâne cu sufletele schingiuite pe viaţă.

acum 18 zile · comentarii (47)

Totul a pornit de la un site, al cărui nume – Geen Stijl, în traducere: fără stil – nu te duce cu gândul la politică. Grupul care-l administrează a avut ideea de a folosi o prevedere legală recentă, care îngăduie contestarea prin referendum a oricărui vot dat de Parlamentul olandez, dacă acest lucru e cerut de minimum 300 de mii de cetăţeni.

acum 18 zile · comentarii (28)

În continuarea declaraţiilor ostile ale oficialilor de partid şi de stat de la Budapesta, Ministerul Apărării al Ungariei a reformulat noua strategie militară maghiară, astfel încât, după cum observa un analist de la Radio Europa Liberă, Budapesta a impus redesfăşurarea trupelor care timp de patru decenii au fost staţionate la frontiera cu Austria, în Vest, spre regiunea de Sud-Est, adică de la frontiera cu Austria la aceea cu România.

acum 18 zile · comentarii (26)

Calitatea serviciilor IT oferite de Gemini Solutions atrage atenţia companiilor de tip unicorn (companii evaluate la peste un miliard de dolari). Criteo a ales Gemini Solutions ca partener tehnologic pentru proiectele de consultanţă şi dezvoltare software.

acum 18 zile · comentarii (0)

Mai întâi de totate, Alina Cojocaru nu este o divă. În fineţea şi nobleţea ei, balerina Alina Cojocaru nu s-a purtat niciodată ca o divă. Străluceşte numai pe scenă, în lumina reflectoarelor, în spectacolele de balet. În rest, cu toată modestia, stă în umbră. Pe diva, în adevăratul sens al cuvântului, Angela Gheorghiu nu prea am văzut-o pe scena ONB. Acum însă soprana şi-a arătat susţinerea faţă de noul director adjunct interimar, Tiberiu Soare.

acum 19 zile · comentarii (3)

Astăzi a fost făcută publică decizia Curţii Europene a Drepturilor Omului împotriva României în care al nostru stat a fost declarat complice indirect la infracţiuni motivate de ură şi pus să plătească. CEDO l-a sancţionat pentru modul ruşinos în care a investigat şi clasat un caz de agresiune îndreptat împotriva a şase tineri în vara anului 2006, la finele Marşului Diversităţii din Bucureşti.

acum 19 zile · comentarii (48)

La lansarea lui F10, actualul BMW Seria 5, nici cele mai frumoase vise bavareze nu anticipau că, în 6 ani, vânzările urmau să crească cu peste 42%, faţă de cele ale predecesorului său, E60. În 2016, modelul a depăşit însă pragul psihologic de doua milioane de unităţi, fiind de şase ori consecutiv bestseller-ul clasei. Prin urmare, maşina poate fi considerată, fără urme de îndoiala, drept cel mai apreciat model premium business din lume.

acum 19 zile · comentarii (0)

Da, ne place să ne divizăm în tabere beligerante. Această plăcere e şi instinctuală, şi cultivată social. Căutăm prilejul unei opoziţii înverşunate în raport cu alţii, ne bucurăm de oportunitatea conflictului, ne fascinează hărţuirea colectivă a unor „străini” sau „marginali”, ne dă fiori senzaţia de a fi parte a unui grup care „luptă pentru o cauză”.

acum 19 zile · comentarii (2)
Postari Recente