FOTO A doua grădină ZOO descoperită în decurs de trei zile, în Dâmboviţa. Un bărbat creştea lei, struţi, lame, papagali exotici, babuini şi multe alte păsări 0

A doua grădină ZOO a fost descoperită în decurs de trei zile, în Dâmboviţa. Aceasta a fost găsită în comuna Potlogi, pe proprietatea unui Proprietarul avea lei, lame, struţi, babuini şi multe alte păsări. Nici acesta nu funcţiona legal, însă, inspectorii DSV i-au dat un avertisment, cu promisiunea că se va autoriza săptămâna viitoare.

FOTO A doua grădină ZOO descoperită în decurs de trei zile, în Dâmboviţa. Un bărbat creştea lei, struţi, lame, papagali exotici, babuini şi multe alte păsări Vezi comentarii 0

Preşedintele CJD, întâlnire cu managerii de la Spitalul Judeţean

Preşedintele CJD, întâlnire cu managerii de la Spitalul Judeţean

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), Adrian Ţuţuianu, s-a întâlnit astăzi cu conducerea spitalului şi şefii de secţie, pentru a fi analizate situaţia economico – financiară a spitalului, decontările în raport cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa (CJAS), recuperare medicală, investigaţii paraclinice şi spitalizarea continuă.

Doi bucureşteni, blocaţi cu maşina în Bucegi

Doi bucureşteni, blocaţi cu maşina în Bucegi

Doi turişti din municipiul Bucureşti au avut nevoie de ajutorul jandarmilor pentru a ieşi cu maşina din nămeţi. Jandarmii din cadrul Postului Montan Ordine Publică Zănoaga, aflaţi în patrulare pe traseele montane, au intervenit pe DJ 714 Moroeni-Bolboci-Peştera din Masivul Montan Bucegi, în sprijinul celor doi turişti.

Palatul Brâncovenesc, ferit de eventuale inundaţii

Palatul Brâncovenesc, ferit de eventuale inundaţii

Inaugurarea proiectului european de restaurare a Palatului Brâncovenesc va fi evenimentul anului 2015, astfel că Primăria POtlogi a pus la punct, în colaborare cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, un proiect de amenajare a malurilor Pârâului Tudorel, pentru a proteja de eventuale inundaţii Palatul Brâncovenesc.

VIDEO Cum se joacă executorul judecătoresc din Picior de Munte cu leul său, în faţa autorităţilor venite în control

VIDEO Cum se joacă executorul judecătoresc din Picior de Munte cu leul său, în faţa autorităţilor venite în control

Claudiu Duică i-a lăsat mască pe poliţiştii, inspectorii DSV şi pe cei de la Mediu veniţi în control la el, după ce s-a aflat că o tânără abia a scăpat cu viaţă după ce ar fi fost muşcată de unul dintre leii săi. Executorul judecătoresc a mângâiat leul ca pe un pisoi mic şi drăgălaş, arătându-le în acest fel că animalul său nu este periculos.

Cod Galben de ninsori prelungit, în Dâmboviţa

Cod Galben de ninsori prelungit, în Dâmboviţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, astăzi, o nouă avertizare COD GALBEN de ninsori, valabilă începând de mâine, ora 06.00, până vineri, la ora 09.00, în aproape toată ţara. În intervalul menţionat, precipitaţiile vor cuprinde treptat majoritatea regiunilor şi se vor intensifica. De avertizare, este vizată şi partea de nord a judeţului Dâmboviţa.

Scandalul CATD. Adrian Ţuţuianu i-a făcut nesimţiti pe directorii CATD, îmbolnăviţi brusc atunci când li s-a cerut demisiile şi "prost" pe Iulian Vladu

Scandalul CATD. Adrian Ţuţuianu i-a făcut nesimţiti pe directorii CATD, îmbolnăviţi brusc atunci când li s-a cerut demisiile şi

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a răbufnit la adresa directorilor din Compania de Apă care nu vor sub niciun chip să îşi dea demisiile de onoare după, spune el, au adus societatea în pragul unul dezastru financiar. Teri dintre directori, în frunte cu Mircea Constantin, şi-au luat concedii medicale în aceeaşi zi.

Richard Hass scria într-un articol intitulat Magnagementul furtunii perfectă în Europa: Un motiv al situaţiei dificile pe care  Europa o parcurge astăzi este incertitudinea. La 70 de ani de la al Doilea Război Mondial, la 25 de ani de la terminarea Războiului Rece şi la 20 de ani de la finele războiului din Balcani dintr-o dată viitorul politic, economic şi strategic al Europei este mai neclar decât acum câţiva ani[1].

acum 23 zile · comentarii (10)

Nu-mi plac solemnităţile obtuze, stilul ţeapăn, pompa „oficială”. Protocolul poate fi respectat şi fără poze ştaif, fără gesticulaţie teatrală, fără fizionomia împietrită a statuii. Umorul bine dozat e, în politică, dar şi în viaţa curentă, o virtute binevenită, cu incalculabile efecte terapeutice. Sunt gata să accept stilul „informal”, dialogul destins, firescul atitudinii şi al vorbirii.

acum 2 luni · comentarii (155)

În perioada contemporană au fost organizate mai multe revoluţii „colorate” sau „florale” în câteva state ex-sovietice, care au avut drept scop înlăturarea prin proteste paşnice a regimurilor autoritare. Cele mai elocvente exemple sunt Revoluţia rozelor din Georgia (2003), Revoluţia orange din Ucraina (2004) şi Revoluţia lalelelor din Kârgâstan (2005). În Republica Moldova asistăm la revoluţia stejarilor verzi şi a trandafirilor democraţi.

acum 23 zile · comentarii (5)

Pe diferite voci, precum Pilat din Pont, cei mai înalţi prelaţi ai Bisericii Ortodoxe Române s-au spălat pe mâini de datoria de simpatie şi solidaritate cu victimele tragediei din Colectiv. “Ce căutau în club?”, spun ei, punând o povară de ruşine şi vinovăţie pe umerii victimelor şi familiilor acestora. Prea-Fericite, tinerii Îl căutau în club pe Dumnezeu. Şi L-au găsit. Şi ni L-au revelat şi nouă.

acum 24 zile · comentarii (12)

Ia priviţi colea probă de cinism: după ce moartea poliţistului Bogdan Gigină, în care a jucat un rol principal, a fost copleşită mediatic de moartea altor 32 de tineri în clubul Colectiv, care credeţi că era grija cea mai mare a lui Gabriel Oprea? Să ia sub protecţia sa Antenele lui Dan Voiculescu, care i-au rămas fidele în aceste scandaluri cam tot atât cât a fost Goebbels faţă de Fűhrer.

acum 24 zile · comentarii (36)

În ultimii 25 de ani, orice mişcare populară pornită de la nemulţumiri grave despre care nu am să mai discut a fost rapid confiscată şi dezamorsată de serviciile secrete române. Fie prin forţă, aşa cum s-a întâmplat în 1990 şi 1991, fie prin împiedicarea coalizării mişcării în jurul unei echipe de profesionişti în frunte cu un lider.

acum 24 zile · comentarii (0)

În general nu mă exprim pe politică internă, dar în această situaţie am să o fac: Johannis a făcut o afirmaţie care pe mine, ca om în stradă, mă ofensează: "a fost nevoie să moară oameni ca guvernul să îşi dea demisia", sau ceva de genul. Nu domnule Johannis, oamenii ies împotriva sistemului, inclusiv a PNL; oamenii nu au murit, ci au fost ucişi de sistemul ce îl reprezentaţi.

acum 24 zile · comentarii (6)

Cel mai inspirat slogan al serii trecute - ”Lebede negre: stoooluri!” îi aparţine prietenului Radu Magdin. Demisia lui Ponta nu este rezultatul acţiunii niciunui politician. Este rezultatul unei avalanşe de lucruri neprevăzute urmate de o tragedie care a cutremurat mapamondul şi un strigăt venit dinspre mapamond direct în plămânii tinerilor care aseara au ţinut o ”conferinţă de presă” live, pe străzile Bucureştiului.

acum 24 zile · comentarii (2)

Am crescut, ca mulţi dintre voi, cu gândul că voi trăi într-o ţară normală, că-i imposibil să nu fie bine şi aici, că n-are rost să plec pe căi străine. Că ce, Dumnezeu, îmi poate face mie un nenorocit de corupt, de să nu-mi fac o viaţă frumoasă aici? Că-i imposibil ca toţi golanii, proştii, mafioţii, scursurile astea ale societăţii la care ne uităm cu silă, să-mi spună cum să trăiesc sau cum să mor în ţara mea.

acum 24 zile · comentarii (75)

Revoluţia împotriva corupţiei schimbă total jocul politic. Oamenii s-au săturat de abuzurile şi nepăsarea autorităţilor, cei care au ieşit în stradă au cerut resetarea întregii scene politice. Iohannis a empatizat cu starea de spirit a protestatarilor, însă marele test îl va da în momentul desemnării premierului şi formarea unei noi majorităţi parlamentare.

acum 24 zile · comentarii (12)

1. Nu simţi nevoia să spui neapărat ceva. Permite celor aflaţi în procesul de doliu şi nu numai să îşi externalizeze trăirile. Cel care trece prin aceste momente va şti că eşti alături de el şi dacă eşti silenţios. Atingerile, îmbrăţişările, contactul fizic pot fi utile atât timp cât nu depăşeşti spaţiul intim permis de persoana suferindă.

acum 24 zile · comentarii (0)
Postari Recente