Concert de colinde oferit de Orchestra Simfonică Muntenia pe scena Teatrului ”Tony Bulandra”

Concert de colinde oferit de Orchestra Simfonică Muntenia pe scena Teatrului ”Tony Bulandra”

În pragul Sfintelor Sărbători de iarnă, Orchestra Simfonică Muntenia este gazdă primitoare, pe scena Teatrului ”Tony Bulandra”, pentru nume mari ale muzicii româneşti. Vin să ne colinde Paula Seling, Vlad Miriţă, Claudia Pavel (Cream), Daniel Lazăr, Ana Cebotari, Tatiana Caisîn, Daniela Cârstea, Andreea Ilie, Ana Maria Hângu, Andreea Novac şi Corul de Cameră Accoustic.

Top 5 cele mai vizionate videoclipuri pe Youtube din toate timpurile. Cine conduce în clasamentul românesc | youtube

Top 5 cele mai vizionate videoclipuri pe Youtube din toate timpurile. Cine conduce în clasamentul românesc

Încă de la crearea sa, în 2005, cel mai mare canal de redare audio-video din lume a devenit un fenomen. Milioane de oameni urmăresc zilnic videoclipurile cântăreţilor favoriţi şi filmuleţele din aproape toate domeniilor posibile. În 2012, avea să fie lansată melodia care a bătut toate recordurile de audienţă. A fost vizionată de peste 2,7 miliarde de ori.

Primăria Moreni, acuzată de tăierea ilegală a unui brad din specie rară, cu intenţia de a-l împodobi în centrul oraşului

Primăria Moreni, acuzată de tăierea ilegală a unui brad din specie rară, cu intenţia de a-l împodobi în centrul oraşului

Primăria din Moreni, judeţul Dâmboviţa, riscă deschiderea unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „tăiere fără marcă“, după ce administraţia locală a decis tăierea unui brad argintiu, dintr-o specie rară, cu vârsta de 30 de ani, pentru a fi împodobit cu prilejul sărbătorilor de iarnă, fără să anunţe un ocol silvic, aşa cum spune legea.

AEP anunţă o nouă tragere la sorţi pentru preşedinţii birourilor electorale din Dâmboviţa

AEP anunţă o nouă tragere la sorţi pentru preşedinţii birourilor electorale din Dâmboviţa

Autoritatea Electorală Permanentă Filiala Sud-Muntenia anunţă că în data de 8 decembrie 2016, ora 14:00, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 16 Dâmboviţa va avea loc tragerea la sorţi computerizată prin vor fi înlocuiţi preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare şi locţiitorii acestora, care au făcut cerere de renunţare la funcţia de preşedinte sau de locţiitor.

A venit decembrie şi se apropie încă un sfîrşit de an. O să rămîn pe-acasă, e mai ieftin. Tîrgul de la tanti Firea, spectacole, chestii. Într-o vreme, pe vremea asta venea Marius Mihalache. Îşi spunea ţambalist, adică îi zice din ţambal, nu ştiu dacă asta e forma corectă, o să mă uit pe Wiki, oricum e un exemplu de cuvînt cu dublu sens. Trebuie ştiut şi cel figurat, peiorativ. Iar la Tudor Gheorghe oricum nu merg, s-a dat cu partidul...

acum 4 zile · comentarii (3)

Am vrut iniţial să-mi pierd o zi din viaţă şi să urmăresc toate emisiunile electorale de la cel puţin trei posturi de ştiri. Totuşi, nimeni n-ar fi interesat de un articol lung despre minciunile de campanie. O să vă explic, însă, cum mecanismul comunicării politice este acelaşi, indiferent de emisiune sau politician, pornind de la o emisiune cu Victor Ponta.

acum 3 zile · comentarii (7)

Am vrut iniţial să-mi pierd o zi din viaţă şi să urmăresc toate emisiunile electorale de la cel puţin trei posturi de ştiri. Totuşi, nimeni n-ar fi interesat de un articol lung despre minciunile de campanie. O să vă explic, însă, cum mecanismul comunicării politice este acelaşi, indiferent de emisiune sau politician, pornind de la o emisiune cu Victor Ponta.

acum 4 zile · comentarii (7)

Cartierul General NATO de la Bruxelles găzduieşte în următoarele două zile întâlnirea miniştrilor de Externe, ocazie pentru secretarul de Stat al SUA, John Kerry, de a-şi lua la revedere de la colegii săi din ţările Alianţei Nord-Atlantice. Este prima întâlnire la acest nivel după victoria lui Donald Trump şi toţi ochii sunt aţintiţi asupra mesajelor care vin din Statele Unite ale Amercii.

acum 4 zile · comentarii (20)

Importul gazelor ruseşti în România a crescut în ultima jumătate a anului 2016 de la 5% la 25%! Mecanismul prin care ruşii au pătruns atât de puternic pe piaţa românească are legătură cu comportamentul ciudat al ANRE şi cu o serie de decizii greşite ale companiei de stat Romgaz. Ce s-a întâmplat, însă, cu adevărat, vă explic în acest text.

acum 4 zile · comentarii (21)

Încercarea de a privi Balcanii şi regiunea Mării Negre (zona 2B) în mod integrat, ca zonă complementară de securitate, poate părea un efort dificil. Unul dintre motivele pentru care cele două regiuni gemene pot fi abordate în mod integrat constă în suprapunerea intereselor actorilor externi care îşi exercită influenţa în zonă. În această logică va fi urmărită interacţiunea principalilor actori în zona 2B: Uniunea Europeană şi Rusia.

acum 4 zile · comentarii (2)

Din motive care ne privesc pînă în străfundul sufletului şi ne aşază, pe două rînduri, la coada la nebunie, respectiv sinucidere, Fidel Castro o duce bine postum. Castro a ajuns unde trebuie. În momentul de faţă, singurul cubanez nesubordonat lui Fidel Castro citeşte satisfăcut inscripţia cu care e aşteptat la noul loc de muncă: Bienvenido al Infierno!

acum 4 zile · comentarii (68)

Un reportaj recent al unui post de televiziune condamna înmulţirea practicanţilor de terapii alternative, a vindecătorilor care fac apel la forţe obscure, la credinţă şi magie. În această vânătoare de vrăjitoare, în sensul propriu al expresiei, sunt luaţi drept purtători de lance profesori universitari, academicieni şi însuşi preşedintele Colegiului Psihologilor.

acum 5 zile · comentarii (8)

Se află în Capitală una dintre cele mai importante artiste lirice românce, tânăra soprană Anita Hartig, reputată prezenţă pe marile scene ale lumii, de la Opera de Stat din Viena şi Marele Teatru Liceu din Barcelona la Opera Regală Covent Garden din Londra şi Scala din Milano, de la Opera din Zürich la Operele din Berlin etc., unde cântă în compania marilor cântăreţi şi dirijori ai prezentului.

acum 5 zile · comentarii (0)

După ce s-a mai lămurit şi el că „brânza” se află în dreapta Prutului, în timp ce, în stânga, situaţia economică este catastrofală, Dodon a dat la întors (după tipicul sovietic) proverbul românesc. Pe care l-a transformat, peste noapte, din „frate, frate, dar brânza e pe bani” în „frate, frate, dar fiecare la casa lui”: proverb atestat, sub această formă, numai în visele identitare (tâmpite, vorba lui Vasile Dâncu) de la Tiraspol.

acum 5 zile · comentarii (22)

Corneliu Coposu a fost un simbol al unei generaţii de politicieni care nu a reuşit să-şi pună amprenta asupra destinului României din cauza vicisitudinilor epocii în care a trăit, al unei generaţii care a avut nenorocul de a se intersecta cu traiectoria unei mari puteri, Uniunea Sovietică, şi de a sta în calea loviturilor de cnut ale unei ideologii inumane, comunismul.

acum 6 zile · comentarii (15)
Postari Recente