Primarul Târgoviştei, despre centura oraşului: „Într-o lună mă lămuresc dacă boala asta e moarte sigură“

Primarul Târgoviştei, despre centura oraşului: „Într-o lună mă lămuresc dacă boala asta e moarte sigură“

Centura Municipiului Târgovişte este departe de finalizare, deşi până la 31 decembrie 2018 proiectul ar fi trebuit să fie gata. Primarul Cristian Stan a declarat că lucrările sunt întârziate cu 50% şi a transmis un avertisment către firma care a câştigat proiectul să se apuce de treabă: să recupereze diferenţa de 50% în următoarele 30 de zile.

Apa se retrage cu greu. Pompierii au fost solicitaţi să scoată apa din mai multe gospodării

Apa se retrage cu greu. Pompierii au fost solicitaţi să scoată apa din mai multe gospodării

Bazinele hidrografice Homorodul Mic şi Homorodul Mare din judeţele Harghita şi Braşov au fost  sub cod roşu de inundaţii, conform unei alte avertizări emise de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA). Şi în Dâmboviţa au fost probleme în urma precipitaţiilor. Pompierii au fost solicitaţi să intervină Gura Foii, Moreni, Gemenea, Priseaca sau Doiceşti unde mai multe locuinţe, străzi şi curţi au fost inundate.

O nouă staţiune turistică de interes naţional în România. Decizia Guvernului deschide calea spre noi investiţii, anunţă autorităţile

O nouă staţiune turistică de interes naţional în România. Decizia Guvernului deschide calea spre noi investiţii, anunţă autorităţile

Guvernul a aprobat, astăzi, atestarea unor localităţi sau părţi din localităţi ca staţiuni turistice de interes naţional sau local şi modificarea anexei nr.5 la Hotărârea Guvernului nr.852/2008 pentru aprobarea normelor şi criteriilor de atestare a staţiunilor turistice. Pe lista staţiunilor turistice de interes naţional se află şi Zona Peştera-Padina, din comuna dâmboviţeană Moroeni.

Noi acuzaţii la adresa Poliţiei din Dâmboviţa: „Toţi oamenii de la Poliţie s-au pus pe criterii politice“

Noi acuzaţii la adresa Poliţiei din Dâmboviţa: „Toţi oamenii de la Poliţie s-au pus pe criterii politice“

Familia tinerei ucise de către subofiţerul Florin Oprea în coafor spune că sediul Poliţiei Titu a fost ocupat, în ultimii ani, de oameni ai legii numiţi pe criterii politice. Intervenţia la timp a autorităţilor poate că ar fi evitat această tragedie, însă poliţiştii au fost ocupaţi să se "spele" unii pe alţii, spun părinţii îndureraţi.

Familia tinerei ucise la coafor de fostul soţ violent: „Începe să iasă la iveală faptul că Poliţia n-a luat niciun fel de măsuri“

Familia tinerei ucise la coafor de fostul soţ violent: „Începe să iasă la iveală faptul că Poliţia n-a luat niciun fel de măsuri“

Familia Alexandrei, tânăra ucisă de subofiţerul MApN, Florin Oprea, în coaforul din localitatea dâmboviţeană Titu, spune că toate problemele de la Poliţia Titu încep să iasă la iveală, după ce IGPR a anunţat că şeful IPJ Dâmboviţa este cercetat în acest caz pentru superficialitate în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

S-au spovedit în săptămâna ce se încheie inşi despre care aflăm că au făcut jocuri nepermise, care au încălcat grav legile ţării.E vorba despre Sebastian Ghiţă, Victor Ponta, Liviu Dragnea ori,  atot-puternicul de odinoară, generalul Florian Coldea. Cu toţii au completat într-un mod cât mai convenabil propriei lor persoane ceea ce a spus săptămânile trecute fostul director al SRI, dl. George Cristian Maior.

acum 7 ore · comentarii (7)

An de an ne lovim de acelaşi fenomen: rezultate sub aşteptări la examenele naţionale sau la simulările acestora. An de an semnalăm, şi eu şi alţii, că nu este în regulă ca un sistem de învăţământ să funcţioneze cu un randament de 33%. Acesta este procentul de elevi care beneficiază de şcoala noastră.

Informaţii de actualitate, teme de impact, schimb de experienţă şi interactivitate - toate acestea în cadrul unui singur eveniment care inspiră, implică şi generează evoluţie în domeniul educaţiei şi al predării limbii engleze, la standarde moderne.

acum 2 zile · comentarii (0)

Duminică, 18 martie, în ziua în care se împlinesc 4 ani de la anexarea Crimeei la Rusia, Vladimir Putin candidează pentru a-şi adjudeca fără emoţii cel de-al patrulea mandate de preşedinte al Federaţiei Ruse. Putin se află deja la conducerea statului rus de 18 ani, cu un intermezzo de 4 ani ca premier, în timpul lui Dmitri Medvedev.

acum 2 zile · comentarii (118)

Ce au în comun Dragnea, Ghiţă, Ponta, Oprea, Udrea etc.? Sunt simple clone ale unui model de politician care a populat scena publică în ultimii 10-15 ani: corupt, tupeist, imoral. Sunt oameni care au bătut de bună voie şi nesiliţi de nimeni la porţile SRI, oferindu-se voluntar să fie „îndrumaţi“ şi „sprijiniţi“ pentru a avea o carieră politică de succes şi lipsită de probleme cu Justiţia.

acum 2 zile · comentarii (36)

Comitetul Executiv al PSD a trebuit să se întrunească la „Băile Herculane“ pentru a rosti un cuvânt şi a da  un verdict cu privire la „Statul paralel“. Locul a fost bine ales, dat fiind că, în mitologia elinilor, Hercule era Zeul Puterii. Altfel spus, acolo ideologia s-a întâlnit logic (chiar supra-logic) cu mitologia. Ce anume este acest „Stat paralel“ nu ni s-a spus ceva mai clar, nici atunci, nici după aceea.

acum 2 zile · comentarii (5)

Când scriam romanul „Ciocoii noi cu bodyguard“, acum mai bine de 15 ani, nu mă gândeam la ecoul pe care îl va avea şi îl are şi astăzi filmul inspirat de el regizorului Şerban Marinescu şi trupei actoriceşti, ultimul mare florilegiu care de atunci, din nefericire, n-a mai putut şi nu mai va putea fi întâlnit pe nicio scenă de teatru, pe nicio peliculă.

acum 2 zile · comentarii (6)

La TVR s-a umplut paharul. Simptomatic faptul că, în fine, cineva din Consiliul Naţional al Audiovizualului, un instrument altminteri complet politizat, inutil, bugetofag, furnizor doar de sinecuri şi subordonat pe faţă intereselor alianţei aflate la guvernare, dar şi Comisia pentru cultură, arte şi mass-media din Parlamentul României şi-au venit în fire.

acum 2 zile · comentarii (22)

Suntem deja într-o nouă etapă, cu mult mai periculoasă, a Noului Război Rece? Cu siguranţă că da, mărturie documentul semnat de liderii SUA, Franţei, Germaniei şi Mariii Britanii.  Este condamnată în termenii cei mai fermi implicarea Rusiei pentru atacul produs, pe teritoriul britanic, împotriva unui fostv agent de informaţii rus.

acum 3 zile · comentarii (40)

Acum mulţi ani de zile lucram la o mega corporaţie - una care avea o relaţie specială cu Moş Crăciun :). Într-o bună zi, fiind la un training peste mări şi ţări, cel care conducea respectivul eveniment ne-a pus pe fiecare naţie în parte dintre cei care eram prezenţi să facem un exerciţiu interesant. Trebuia să ne sfătuim între noi, după care să ne ridicăm şi să prezentăm auditoriului care este specificul poporului din care facem parte.

acum 3 zile · comentarii (45)
Postari Recente