FOTO VIDEO Nunta regală: Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit. Ceremonia l-a impresionat până la lacrimi pe prinţ 41

Prinţul Harry al Marii Britanii (33 de ani) şi fosta actriţă americană Meghan Markle (36 de ani) au fost declaraţi soţ şi soţie în urma ceremoniei de la Capela St. George din Windsor, devenind astfel Duce şi Ducesă de Sussex. Slujba a fost una extrem de emoţionantă, iar dacă mireasa a zâmbit tot timpul, mirele cu greu şi-a putut stăpâni lacrimile.

FOTO VIDEO Nunta regală: Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit. Ceremonia l-a impresionat până la lacrimi pe prinţ Vezi comentarii 41
Alexandra Cheroiu Autorul articolului
Citesc mai târziuAdaugă articolul în arhiva ta.

Nepoata prinţesei Diana a atras toate privirile la nunta regală: tânăra a impresionat prin eleganţă şi asemănarea izbitoare cu mătuşa ei FOTO

Nepoata prinţesei Diana a atras toate privirile la nunta regală: tânăra a impresionat prin eleganţă şi asemănarea izbitoare cu mătuşa ei FOTO

Lady Kitty Spencer, una dintre fiicele contelui Charles Spencer, fratele mai mic al prinţesei Diana, a avut o apariţie încântătoare la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle. Ea a arătat senzaţional într-o rochie verde-smarald şi a uimit prin asemănarea cu prinţesa Diana.

Detalii din culisele petrecerii regale: discursuri emoţionante, George Clooney a dansat cu mireasa şi cu ducesa Kate, iar  Serena Williams a câştigat un joc de băut

Detalii din culisele petrecerii regale: discursuri emoţionante, George Clooney a dansat cu mireasa şi cu ducesa Kate, iar  Serena Williams a câştigat un joc de băut

Nunta prinţului Harry cu Meghan Markle a fost urmată de o petrecere în care membrii familiei regale şi celebrităţile s-au distrat pe cinste. De departe, cel mai norocos a fost actorul George Clooney, care a dansat atât cu mireasa, cât şi cu ducesa de Cambridge. Seara a fost presărată de momente amuzante şi discursuri emoţionante.

De ce era liber locul din faţa Reginei Elisabeta la nunta Prinţului Harry şi-a lui Meghan Markle. Explicaţia total neaşteptată | regina elisabeta

De ce era liber locul din faţa Reginei Elisabeta la nunta Prinţului Harry şi-a lui Meghan Markle. Explicaţia total neaşteptată

Nunta regală, care a avut loc sâmbătă, la Castelul Windsor, a fost analizată în detaliu de specialiştii în etichetă. Un amănunt care a stârnit controverse şi interesul tuturor a fost scaunul liber din faţa Reginei Elisabeta a II-a. Mulţi au speculat că acela ar fi fost tributul mirilor pentru regretata prinţesă Diana. Ei bine, în realitate, lucrurile stau uşor diferit.

Pastila de motivaţie cu Horia Brenciu

Pastila de motivaţie cu Horia Brenciu

Al treilea episod al „Pastilei de motivaţie“ prezintă un interviu cu Horia Brenciu aşa cum nu a mai fost văzut niciodată. Provocat să vorbească despre greşeli şi regrete, Horia a povestit despre timiditatea din adolescenţă, când nu-şi declara dragostea pentru că simţea că nu poate fi iubit, cum a trecut peste pierderea mamei la 11 ani, când s-a simţit singur şi cum a reacţionat când televiziunile nu l-au mai vrut.

Prinţul Harry şi Meghan Markle amână luna de miere pentru a-şi îndeplini angajamente publice

Prinţul Harry şi Meghan Markle amână luna de miere pentru a-şi îndeplini angajamente publice

Prinţul Harry şi Meghan Markle amână luna de miere pentru a-şi îndeplini angajamente publice, potrivit AFP. Ducele şi Ducesa de Sussex nu vor pleca în luna de miere imediat după nuntă - a cărei destinaţie este încă secretă -, deoarece marţi ei trebuie să fie prezenţi la un eveniment caritabil organizat de prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, la Palatul Buckingham.

Dacă ar fi să dau crezare nenumăratelor articole de pe bloguri, postărilor extrem de îndurerate ce au apărut cu nemiluita pe reţelele de socializare, faptului că mai toată lumea are de împărtăşit o amintire cu fostul om de radio Andrei Gheorghe, aş putea trage concluzia că până luni seara, atunci când a apărut vestea morţii sale absolut neaşteptate, toată lumea i-a fost fan înrăit şi necondiţionat.

acum 2 luni · comentarii (6)

Şi era miez de zi, şi mai era şi miez de noapte, iar noi ne hăhăiam ca proştii, că, de, eram copii de provincie, din familii cu frica lui Dumnezeu, iar el spunea cuvintele alea, în direct, pe radio. Asta până să ne cuprindă vocea aia nepământeană ca-ntr-un cocon, până se ne hipnotizeze mintea aia sclipitoare şi să ne deschidă ochii şi visurile.

acum 2 luni · comentarii (10)

Cam astea sunt întrebările pe care le întâlneşti frecvent atunci când îţi faci prieteni noi azi. Exista şi în anii ‘90 o reţea de socializare, se chema Mirc şi era un fel de bunicul Facebook-ului, dar era destul de rudimentar. Funcţiona pe “asl pls”, dacă vă amintiţi faimoasa expresie. Dar şi atunci, muzica era tot ca şi azi, parte din identitatea personală.

acum 10 luni · comentarii (1)

Ana Ularu (31 de ani) şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi a muncit enorm pentru ca acest vis să devină realitate. A ales să trăiască în România, se consideră actriţă de limbă română, deşi a început să joace în producţii internaţionale. Despre partenerul din „Inferno“, Tom Hanks, chiar dacă au avut doar câteva scene împreună, Ana Ularu spune că a fost o onoare să împartă platourile de filmare.

acum 1 an · comentarii (5)

Aplicaţia Biziday îi ocupă mai tot timpul lui Moise Guran, mai ales în ultima vreme, de când aceasta a trimis accidental o alertă de cutremur cu magnitudinea 10 pe scara Richter. De cealaltă parte, pentru că „trăieşte în România şi asta îi ocupă tot timpul”, cetăţeanul Badea Mircea a făcut o plângere penală fostului coleg, acuzându-l că este un „pericol pentru ordinea publică”.

acum 1 an · comentarii (59)

Tu te-ai întrebat cum adună vedetele milioane de like-uri pe Facebook? Majoritatea acestor like-uri sunt câştigate pe bune, datorită carierelor de succes şi a brand-ului personal atent promovat în timp. Dar din ce în ce mai multe vedete vor să-şi crească rapid pagina Facebook folosindu-se de o strategie pe care eu o numesc „Metoda Poptămaş“.

acum 2 ani · comentarii (0)

Marele actor Gheorghe Dinică ne-a părăsit la 10 noiembrie 2009, după ce a luptat cu o grea suferinţă. A dat viaţă unor personaje memorabile, încântând generaţii întregi de români cu figura sa luminoasă şi replicile debordând de un umor sănătos şi o fină ironie.

acum 3 ani · comentarii (3)

Sunt zile în care e tare greu să fii femeie. Nici nu vă gândiţi voi care sunt acele zile şi săriţi repede crezând că… Nu, sunt zile obişnuite. Dar te întrebi: dacă îţi e greu să fii femeie e ceva greşit în asta? Poate o fi chiar cuvântul în sine, poate e presiunea prea mare pentru un cuvânt atât de simplu, compus din doar şase litere.

acum 3 ani · comentarii (6)

Da’ chiar aşa. De ce l-a ajutat Arsenie Boca pe Daniel Buzdugan să scape cu viaţă după ce a alunecat pe gresie în baie? Simplu ca bună ziua. Ca să îşi bage el „de toate“ la radio, să facă tot felul de glume proaste şi să creadă că are o misiune divină atunci când mănâncă tot felul de rahaturi cu pretenţii de umor de bună calitate. Să o luam încetişor pe gresia udă a faptelor cu desfăşurarea situaţiei în culpă.

acum 3 ani · comentarii (5)

Să nu mă înţelegeţi greşit, modelul de familie promovat de Cătălin Măruţă şi soţia sa Andra poate fi unul de urmat. Fără amantlâcuri la vedere, fără scandaluri mediatizate, un cuplu de casă cu prunci crescuţi frumos, cu respectarea ritualurilor creştine şi a tradiţiilor româneşti. O familie cu o situaţie materială excelentă care s-a impus de bună seamă în ceea ce noi numim high-life-ul bucureştean şi nu numai.

acum 3 ani · comentarii (24)
Postari Recente