Lady Gaga, noi mărturisiri şi imagini sfâşietoare ce prezintă modul în care boala o afectează fizic şi psihic: „Nu mai pot avea o viaţă normală“ VIDEO

Lady Gaga, noi mărturisiri şi imagini sfâşietoare ce prezintă modul în care boala o afectează fizic şi psihic: „Nu mai pot avea o viaţă normală“ VIDEO

Cântăreaţa americană Lady Gaga, în vârstă de 31 de ani, a fost nevoită să-şi amâne concertele programate în Europa deoarece trebuie să urmeze tratament împotriva fibromialgiei, o boală incurabilă care îi provoacă „suferinţe fizice grave“ şi îi afectează sănătatea psihică. Despre lupta cu boala, artista a vorbit şi în documentarul „Five Foot Two“, în care sunt prezentate şi imagini sfâşietoare.

În ce stare se află membrii DJ Project. Gino Manzotti: „Mă miram că trăiesc. Tirul care a căzut pe noi avea 28 de tone“. Solista a publicat poze din spital

În ce stare se află membrii DJ Project. Gino Manzotti: „Mă miram că trăiesc. Tirul care a căzut pe noi avea 28 de tone“. Solista a publicat poze din spital

Membrii DJ Project, Gino Manzotti, DJ Maxx şi Mira, se numără printre victimele accidentului rutier care a avut loc luni seară în judeţul Vâlcea, când un TIR a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat lovind două maşini. Artiştii au fost transportaţi de urgenţă la spital, iar în prezent starea lor este stabilă, solista grupului publicând pe Facebook două imagini din spital pentru a-şi linişti fanii. Totodată, Manzotti a oferit prima declaraţie.

Cam astea sunt întrebările pe care le întâlneşti frecvent atunci când îţi faci prieteni noi azi. Exista şi în anii ‘90 o reţea de socializare, se chema Mirc şi era un fel de bunicul Facebook-ului, dar era destul de rudimentar. Funcţiona pe “asl pls”, dacă vă amintiţi faimoasa expresie. Dar şi atunci, muzica era tot ca şi azi, parte din identitatea personală.

acum 2 luni · comentarii (1)

Ana Ularu (31 de ani) şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi a muncit enorm pentru ca acest vis să devină realitate. A ales să trăiască în România, se consideră actriţă de limbă română, deşi a început să joace în producţii internaţionale. Despre partenerul din „Inferno“, Tom Hanks, chiar dacă au avut doar câteva scene împreună, Ana Ularu spune că a fost o onoare să împartă platourile de filmare.

acum 5 luni · comentarii (5)

Aplicaţia Biziday îi ocupă mai tot timpul lui Moise Guran, mai ales în ultima vreme, de când aceasta a trimis accidental o alertă de cutremur cu magnitudinea 10 pe scara Richter. De cealaltă parte, pentru că „trăieşte în România şi asta îi ocupă tot timpul”, cetăţeanul Badea Mircea a făcut o plângere penală fostului coleg, acuzându-l că este un „pericol pentru ordinea publică”.

acum 7 luni · comentarii (59)

Tu te-ai întrebat cum adună vedetele milioane de like-uri pe Facebook? Majoritatea acestor like-uri sunt câştigate pe bune, datorită carierelor de succes şi a brand-ului personal atent promovat în timp. Dar din ce în ce mai multe vedete vor să-şi crească rapid pagina Facebook folosindu-se de o strategie pe care eu o numesc „Metoda Poptămaş“.

acum 2 ani · comentarii (0)

Marele actor Gheorghe Dinică ne-a părăsit la 10 noiembrie 2009, după ce a luptat cu o grea suferinţă. A dat viaţă unor personaje memorabile, încântând generaţii întregi de români cu figura sa luminoasă şi replicile debordând de un umor sănătos şi o fină ironie.

acum 2 ani · comentarii (3)

Sunt zile în care e tare greu să fii femeie. Nici nu vă gândiţi voi care sunt acele zile şi săriţi repede crezând că… Nu, sunt zile obişnuite. Dar te întrebi: dacă îţi e greu să fii femeie e ceva greşit în asta? Poate o fi chiar cuvântul în sine, poate e presiunea prea mare pentru un cuvânt atât de simplu, compus din doar şase litere.

acum 2 ani · comentarii (6)

Da’ chiar aşa. De ce l-a ajutat Arsenie Boca pe Daniel Buzdugan să scape cu viaţă după ce a alunecat pe gresie în baie? Simplu ca bună ziua. Ca să îşi bage el „de toate“ la radio, să facă tot felul de glume proaste şi să creadă că are o misiune divină atunci când mănâncă tot felul de rahaturi cu pretenţii de umor de bună calitate. Să o luam încetişor pe gresia udă a faptelor cu desfăşurarea situaţiei în culpă.

acum 2 ani · comentarii (5)

Să nu mă înţelegeţi greşit, modelul de familie promovat de Cătălin Măruţă şi soţia sa Andra poate fi unul de urmat. Fără amantlâcuri la vedere, fără scandaluri mediatizate, un cuplu de casă cu prunci crescuţi frumos, cu respectarea ritualurilor creştine şi a tradiţiilor româneşti. O familie cu o situaţie materială excelentă care s-a impus de bună seamă în ceea ce noi numim high-life-ul bucureştean şi nu numai.

acum 2 ani · comentarii (24)