Stiri despre stres

  699 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce probleme de sănătate anunţă căderea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce probleme de sănătate anunţă căderea părului

  Vara este perioada cea mai solicitantă pentru organism, deoarece căldura excesivă îşi poate pune amprenta atât asupra stilului tău de viaţă cât şi asupra felului în care organismul reacţionează la stimulii externi. Dacă observi că la fiecare periere a părului tău îţi cad tot mai multe fire, iată care ar putea fi cauzele!

 • Porumbul fiert reglează tranzitul intestinal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Porumbul fiert reglează tranzitul intestinal

  Porumbul fiert sau copt, alături de pepenii verzi sau galbeni fac parte din plăcerile culinare ale verii, însă ştii de ce sunt benefice sănătăţii tale?

 • Motivele pentru care dispare apetitul sexual la femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motivele pentru care dispare apetitul sexual la femei

  Într-o relaţie, sexul joacă un rol important mai ales în primii ani. Atât femeile, cât şi bărbaţii se pot confrunta cu scăderea apetitului sexual de-a lungul anilor. Iată ce contribuie la reducerea libidoului la femei!

 • 3 semne că îţi sabotezi propria fericire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 semne că îţi sabotezi propria fericire

  Mulţi oameni par a face intenţionat lucrurile şi mai complicate atunci când vine vorba de a-şi trăi viaţa din plin, sabotându-şi singuri fericirea. În cazul în care nu sunteţi siguri dacă vă puneţi singuri piedici, luaţi în considerare trei semne clare că vă sabotaţi propria fericirea.

 • Cum ne afectează
căldura din punct de vedere psihologic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne afectează căldura din punct de vedere psihologic

  Temperaturile ridicate influenţează puternic sistemul nervos, emoţional şi fizic al unei persoane, spun specialiştii. În momentul în care căldura depăşeşte ceea ce se numeşte în termeni de specialitate indicele de confort, mulţi dintre noi îşi pierd concentrarea, devin stresaţi şi irascibili la serviciu sau în familie şi sunt predispuşi la îmbolnăvire mult mai uşor.

 • Îţi place să mesteci gumă? În ce momente te ajută acest obicei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îţi place să mesteci gumă? În ce momente te ajută acest obicei

  Colorată, aromată şi gustoasă, guma de mestecat a devenit pentru unele persoane mai mult decât un obicei. Fie că îţi place să o mesteci mai tot timpul sau o preferi doar după masă, ea nu are cum să lipsească din buzunarul tău.

 • Şi adulţii pot suferi de ADHD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi adulţii pot suferi de ADHD

  Majoritatea persoanelor, când aud de ADHD, fac imediat legătura cu o tulburare de personalitate care apare la copii. Ceea ce trebuie ştiut e că acest sindrom se manifestă şi la adulţi.

 • 8 feluri prin care te poţi elibera de stres în săptămâna dinaintea nunţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  8 feluri prin care te poţi elibera de stres în săptămâna dinaintea nunţii

  Atunci când mai ai doar o săptămână până la ziua cea mare, te simţi ca şi cum mai ai o groază de lucruri de făcut? Înainte de a te transforma într-o „mireasă-godzilla“ de ultim moment, fă un pas înapoi şi aminteşte-ţi să te relaxezi. Iată opt sfaturi pentru a vă ajuta să vă relaxaţi cu o săptămână înainte de nuntă.

 • Cum te ajută cafeaua să elimini stresul şi depresia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te ajută cafeaua să elimini stresul şi depresia

  Supranumită nectarul zeilor în Antichitate, cafeaua a devenit mai mult decât un ritual de dimineaţă. Specialiştii recomandă consumul moderat de cafea, fiind deja dovedite beneficiile acesteia asupra sistemului digestiv de exemplu.

 • Primele trei cauze
care ne reduc dramatic anii de viaţă. „Ficatul întinereşte o dată la cinci luni,
iar inima la 20 de ani“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primele trei cauze care ne reduc dramatic anii de viaţă. „Ficatul întinereşte o dată la cinci luni, iar inima la 20 de ani“

  Studiile efectuate în ultimii ani au demonstrat că organele din corpul nostru au o capacitate incredibilă de regenerare, inclusiv celulele neuronale, şi cu toate acestea mulţi dintre noi suferă de diverse afecţiuni. Explicaţia pentru acest lucru stă în lucrurile pe care le facem zilnic şi care ne menţin într-o stare de permanentă vulnerabilitate faţă de boli.