Gorjeanul care avea o cultură de canabis lângă termocentrala Rovinari, arestat preventiv. Cum a fost prins VIDEO

0
Publicat:

Un gorjean care cultiva canabis pe un teren aflat în apropierea termocentralei Rovinari, din județul Gorj, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Traficantul a fost prins după ce a vândut droguri unui polițist sub acoperire. 

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Măsura a fost luată, după ce inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce vindea cantitatea de 40 de grame canabis, pentru suma de 1.500 de lei”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Potrivit sursei citate, olterior, împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, au fost puse în executare patru mandate de percheziţie domiciliară în oraşul Rovinari, județul Gorj.

„Cu această ocazie, au fost descoperite și ridicate cantitatea de 350 grame de canabis, un cântar de precizie, 5 grindere, un telefon mobil, seminţe de canabis şi o sumă de bani, în lei“, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Polițiștii au găsit 350 de grame de canabis Foto: DIICOT
Polițiștii au găsit 350 de grame de canabis Foto: DIICOT

90 de plante în ghivece

Anchetatorii au găsit 90 de plante de canabis în ghivece, pe un teren aflat lângă termocentrala Rovinari.

În urma extinderii cercetărilor în cauză, a fost identificată pe un teren din localitate, înconjurat de vegetaţie, o cultură outdoor de cannabis ( supravegheată video) stabilindu-se că a fost înființată și intreținută de inculpat.  Cele 90 de plante (în ghiveci), aflate în diferite stadii de vegetaţie au fost ridicate, rezultând în urma recoltării cantitatea de 180 de kilograme masă verde de canabis“, au mai transmis procurorii.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

La activități au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, dar și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite