Un adolescent bucureștean ce avea peste 200 de plicuri cu droguri a luat-o la fugă când a văzut jandarmii

0
Publicat:

Un minor de 16 ani a fost prins cu peste 200 de pliculețe cu droguri în centrul Capitalei, astăzi. Acesta a luat-o la fugă atunci când a observat jandarmii. 

Plicuri cu droguri - Foto DIICOT
Plicuri cu droguri - Foto DIICOT

Porivit unui comunicat al Jandarmeriei, astăzi, 6 octombrie,  în jurul prânzului, „jandarmii bucureşteni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în zona centrală a Capitalei, în apropierea Bibliotecii Naţionale, au observat un tânăr ce manifesta un comportament asemănător persoanelor consumatoare de substanţe interzise, care, la vederea colegilor noştri, a încercat să se eschiveze pentru a evita contactul. În urma acţiunii desfăşurate şi a controlului corporal efectuat, asupra persoanei au fost găsite 205 pliculeţe transparente tip ziplock ce conţineau un praf alb.” 

Adolescentul a fost dus la sediul secţiei de poliţie şi au fost întocmite actele de sesizare a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu modificările şi completările ulterioare, conform comunicatului. 

Tânărul a fost predat celor de la DGASPC, pentru că are 16 ani.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite