Roata desprinsă de la un microbuz cu 14 pasageri a provocat coliziunea a două autoturisme și trei victime

0
Publicat:

Un accident rutier grav, în care au fost implicate aproximativ 20 de persoane și trei autovehicule, s-a produs miercuri după-amiaza, 21 iunie, pe un drum din județul Sibiu. Trei femei au ajuns la spital.

Intervenție a echipajului SMURD la un accident rutier Foto ilustrativă Arhiva Adevărul
Intervenție a echipajului SMURD la un accident rutier Foto ilustrativă Arhiva Adevărul

Coliziunea s-a produs pe drumul care duce către stațiunea balneoclimaterică Ocna Sibiului. Din informațiile furnizate de către reprezentanții Poliției Județene Sibiu reiese că roata unui microbuz plin cu pasageri s-a desprins în mers. O șoferiță care se afla pe contrasens a încercat să evite impactul, dar nu a reușit și s-a izbit cu mașina de un alt autoturism care circula în spatele microbuzului.

Polițiștii rutieri intervin la un accident de circulație produs pe DJ 106B, între Șura Mică și Ocna Sibiului. Din primele cercetări rezultă că roata stânga spate a unui microbuz condus spre Ocna Sibiului s-a desprins în mers și a lovit un autoturism condus spre Șura Mică. Acest autoturism a intrat apoi în coliziune cu un alt turism condus spre Ocna Sibiului”, a precizat Elena Welter, purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu.

Trei femei au ajuns la spital în urma acestui accident rutier: „Au suferit vătămări corporale ușoare. Este vorba despre șoferița autoturismului condus spre Șura Mică, în vârstă de 68 de ani, conducătoarea auto a celuilalt autoturism, în vârstă de 23 de ani și pasagera din aceeași mașină, în vârstă de 47 de ani, toate sibience”.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu au transmis că șoferița de 68 de ani a suferit un traumatism facial și un traumatism la picior, iar pasagera din celălalt turism - un atac de panică. Ambele au fost transportate de către echipajul SMURD, prezent la intervenție, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu. Cea de-a treia victimă a fost preluată de către echipajul Serviciului Județean de Ambulanță.  

Polițiștii sibieni au mai menționat că microbuzul, destinat transportului de persoane, cu o capacitate 20 + 1 locuri, avea 14 pasageri și era condus de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Păuca. „În zonă se circulă îngreunat”, a completat sursa citată.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite