Imagini halucinante în trafic. Un bărbat s-a urcat pe capota unei mașini pentru a o distruge. Reacția Poliției VIDEO

0
Publicat:

Vineri, 15 martie 2024, imagini de coșmar au fost surprinse în traficul din Sibiu. Un bărbat s-a urcat pe o mașină, pe care a distrus-o cu picioarele și cu un coș de gunoi. Incidentul nu a fost singular.

Participanții la trafic au asistat stupefiați la scene desprinse parcă dintr-un film de acțiune, petrecute în municipiul Sibiu. Un bărbat s-a urcat pe o mașină, al cărei șofer s-a încuiat de frică în interiorul mașinii, și a început să sară pe capotă, pe plafon, să lovească parbrizul și alte părți din autoturism, cu picioarele și un coș de gunoi metalic.

Tot de teamă, pentru a nu-l răni pe agresor și a se alege cu un dosar penal, conducătorul auto a ales să rămână pe loc decât să plece. 

Trecătorii au încercat fără sorți de izbândă să-l calmeze pe agresor. Furia acestuia s-a îndreptat și împotriva lor. Bărbatul a aruncat cu coșul metalic și spre o altă mașină când a observat că șoferul acesteia îl filmează. În final, a fost imobilizat de doi trecători, înainte de venirea Poliției. Victima este bună de plată, potrivit apropiaților ar fi avut asigurare Casco pentru mașină.

Imaginile cu scenele halucinante au ajuns și în posesia jurnaliștilor de la „Ora de Sibiu” care au făcut public întregul incident. 

Reprezentanții Poliției Județene Sibiu au precizat pentru „Adevărul” ce s-a întâmplat, dar și ce măsuri s-au luat împotriva agresorului. 

Scene halucinate în traficul din Sibiu - mașină distrusă de un trecător Sursă colaj Ora de Sibiu
Scene halucinate în traficul din Sibiu - mașină distrusă de un trecător Sursă colaj Ora de Sibiu

A distrus un magazin, înainte de a-și îndrepta furia spre mașină

„La data de 15 martie 2024, în jurul orei 17,00, prin apel 112, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată despre faptul că pe Aleea Șelimbăr din municipiul Sibiu, un bărbat se manifestă agresiv. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de polițiști, persoana în cauză fiind identificată. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Vaslui”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Elena Welter.

Sursa citată a mai recunoscut că nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a devenit agresiv: „Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, din motive necunoscute, bărbatul ar fi distrus geamurile unei societăți comerciale și ar fi produs pagube unui autoturism aflat în zonă, prin avarierea unor elemente de caroserie și spargerea parbrizului. Evenimentele s-au soldat doar cu pagube materiale”.

Internat la Psihiatrie

Potrivit reprezentantei IPJ Sibiu, la nivelul Poliției Municipale, s-a deschis în această cauză un dosar penal în care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere - două acte materiale.

„Din cauza comportamentului agresiv și incoerent, bărbatul a fost internat într-o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a mai precizat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu.

Și la Vâlcea, un tânăr a distrus o mașină cu un topor

Un incident similar s-a petrecut în vara lui 2021 și în Râmnicu Vâlcea, unde un tânăr a fost surprins în timp ce distrugea o mașină folosindu-se de un topor pentru a-și atinge scopul. Ulterior s-a stabilit că bărbatul agresiv era chiar fiul proprietarului mașinii, care a suferit o cădere nervoasă, în urma decesului fratelui său. Ambii investiseră mulți bani în respectivul autoturism care continua să nu funcționeze, motiv pentru care vâlceanul a decis s-o transforme personal în fier vechi.  

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite