Bărbat filmat în timp ce distruge un Audi cu un topor. Ce motive a avut FOTO VIDEO

0
0
Maşină distrusă de către fiul proprietarului cu un topor în Râmnicu Vâlcea Foto Cristian Mihăilescu
Maşină distrusă de către fiul proprietarului cu un topor în Râmnicu Vâlcea Foto Cristian Mihăilescu

Un tânăr de 34 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost surprins în timp ce distruge o maşină. Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare, iar reacţia Poliţiei nu a întârziat să apară.

O filmare postată pe contul de Facebook „Ai parcat ca un bou Vâlcea”, luni, 26 iulie, surprinde un bărbat la bustul gol în timp ce distruge cu un topor o maşină, într-o parcare. 

Din comentariile celor care au înregistrat ciudata scenă reiese că acţiunea se petrece în Râmnicu Vâlcea, fapt ce avea să ne fie confirmat ulterior. Incidentul s-a petrecut duminică seara, 25 iulie, în jurul orei 21:00, într-o zonă centrală, de lângă Piaţa Simian, a municipiului Râmnicu Vâlcea. 

GALERIE FOTO CU MAŞINA DISTRUSĂ CU UN TOPOR ÎN RÂMNICU VÂLCEA

Imaginile îl arată pe bărbat în timp ce loveşte cu furie partea metalică a maşinii: capotă, aripi laterale, plafon etc, dar şi geamurile, farurile, iar fotografiile postate în comentarii arată starea finală a autoturismului. 

La un moment dat apare în imagini un alt bărbat, are loc un scurt dialog între aceştia, iar apoi, tânărul cu toporul îşi continuă planul, neperturbat. 

VIDEO

În urma acestei întâmplări, Poliţia Vâlcea a anunţat că distrugătorul este nimeni altul decât fiul proprietarului maşinii. 

„În urma apariţiei în spaţiul public a unui video, în care un bărbat distruge o maşină, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea este abilitat să comunice următoarele: în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, un bărbat, din Râmnicu Vâlcea, pe fondul unor stări de agitaţie, a distrus cu un obiect tăietor autoturismul tatălui său. În continuare se efectuează cercetări”.

Pe surse am aflat că starea de agitaţie s-ar fi produs pe fondul unei depresii cauzată de un deces în familie. Un deces survenit în urmă cu un an, când a murit fratele celui care apare în imagini. Bărbatul ar fi avut o cădere nervoasă, pentru că maşina reprezenta o amintire comună în care au investit mulţi bani, dar care tot nu merge. 

Până la această oră, proprietarul nu a depus nici o plângere la Poliţie.

Vă mai recomandăm şi:

Straniul fenomen de pe cărările de munte spre „Meteora României“ FOTO VIDEO

Şofer inconştient, filmat în timp ce întoarce maşina pe un pasaj suprateran, pe contrasens VIDEO

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri